اینفوگرافی/۱۰۰۰ روز با دولت ابراهیم رئیسی؛ دولت سیزدهم چه تغییراتی در شاخص‌های کلان ایجاد کرد؟

«رشد اقتصادی نزدیک به صفر»، «تورم تثبیت شده بالای ۴۰ درصد» و «ثبت رکورد منفی ۳۳ درصد در تشکیل سرمایه» از ویژگی‌های مهم دهه ۹۰ و دولت مستقر در آن به حساب می‌آمد. اما پس از گذشت ۳۳ ماه از فعالیت دولت سیزدهم بسیاری از این شاخص‌ها بهبود چشمگیری یافته‌اند که در اینفوگرافی بالا می‌توانید برخی از این بهبود شاخص‌ها را مشاهده کنید./چند ثانیه

اینفوگرافی/اصلاً می‌دانستید این مواد غذایی قند پنهان دارند؟

همه ما می‌دانیم که مصرف زیاد قند با سلامت ما چه می‌تواند بکند. مصرف قند زیاد منجر به افزایش ریسک خیلی از عوارض می‌شود؛ مانند چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع دوم و سرطان و به همین دلیل باید آگاهانه مصرف انواع شیرینی و هر آنچه را که قند دارد کاهش دهید؛ اما چه خواهد شد اگر بدون اینکه بدانید قند مصرف کنید؟ /تبیان

اینفوگرافی/نشانه‌های اوتیسم در کودکان که هر پدر و مادری باید بداند

موسسه تحقیقات اوتیسم توصیه می‌کند، اگرچه تشخیص این بیماری به پزشک نیاز دارد، اما والدین و مراقبان باید از علائم آن آگاه باشند. کودکان مبتلا به اوتیسم ممکن است علائم اجتماعی، ارتباطی و رفتاری مختلفی داشته باشند. به گفته موسسه تحقیقات اوتیسم که مقر آن در کالیفرنیاست، این علائم می‌تواند شامل مشکل در برقراری ارتباط با افراد دیگر باشد که اغلب در اوایل کودکی آشکار می‌شود.

اینفوگرافی/آمار حوادث کارگری در سال ۱۴۰۲

براساس گزارش سازمان پزشکی قانونی، در سال ۱۴۰۲، بیش از ۲ هزار نفر بر اثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست داده‌اند. این یعنی میزان مرگ‌ومیر کارگران ۱۰ درصد رشد داشته است.

اینفوگرافی/ ۳ استان پر مصرف برق خانگی کشور

طبق گزارش اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس ۳ استان هرمزگان، بوشهر و خوزستان حدود ۲۸ درصد از مصرف برق بخش خانگی کشور را به خود اختصاص داده‌اند و سرانه مصرف برق در آنها بیش از ۳ برابر متوسط کشور است.

اینفوگرافی/ این تصویر هر جوانی را از ازدواج پشیمان می‌کند

تعیین قیمت برای تالار عروسی یک مسئله پیچیده است که تحت تأثیر عوامل متعددی قرار می‌گیرد. عواملی مانند مکان تالار، اندازه و ظرفیت آن، فصل عروسی، تعداد مهمانان، خدمات ارائه شده و تجهیزات مورد استفاده تأثیرگذار هستند. همچنین شهر و منطقه جغرافیایی نیز بر قیمت تأثیر می‌گذارد.

اینفوگرافی/ مقایسه ابرقدرت‌های اقتصادی در عرصه صادرات در ۱۵۰ سال اخیر

در طول قرن نوزدهم، بریتانیا ثروتمندترین و پیشرفته‌ترین اقتصاد جهان بود. این اقتصاد صنعتی‌ترین اقتصاد جهان نیز بود و یک‌سوم جمعیت آن در بخش تولید مشغول به کار بودند. این اینفوگرافی که با استفاده از داده‌های موسسه پترسون برای اقتصاد بین‌الملل (PIIE) و سازمان تجارت جهانی تهیه شده، نشان ‌می‌دهد که چگونه سهم صادرات جهانی از نظر ارزش در ۱۵۰ سال گذشته برای برخی از قدرت‌های برتر جهان تغییر کرده است.

اینفوگرافی/ سهم افغانستانی‌ها از یارانه‌های پنهان در سال چقدر است؟

افزایش روز افزون مهاجران در کشور، موجب افزایش نگرانی‌ها شده است. طبق آمار سال گذشته ۸ میلیون و ۴۰۰هزار مهاجر افغان در ایران ساکن بوده و حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار دانش‌آموز اتباع در حال تحصیل هستند. مجموع تعداد مهاجران افغانی در سال جاری بیشتر هم شده و حدود ۹ میلیون نفر تخمین زده می‌شود. یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها از این افزایش بی‌رویه، استفاده از منابع کشور در شرایط بحرانی اقتصاد است. فراز در این اینفوگرافی بررسی می‌کند که هر ایرانی در سال، چقدر از جیب برای تامین معیشت مهاجران خرج می‌کند.

اینفوگرافی/ میلیاردهای دنیا در کدام شهرها زندگی می کنند؟

۲۰ شهری که بیشترین تعداد میلیاردرها در سال ۲۰۲۴ را در خود جای داده‌اند. رکود اقتصاد چین در طول سال گذشته بر ساکنان فوق ثروتمند آن در شهرهای کلیدی تأثیر گذاشته است. پکن، شهری با بیشترین میلیاردرها در سال ۲۰۲۳، نه تنها جایگاه خود را به نیویورک واگذار کرده، بلکه به رتبه چهارم سقوط کرده و از لندن و بمبئی هم عقب افتاده است.

اینفوگرافی/فروش کدام املاک شامل مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود؟

یکی از موضوعاتی که سال گذشته در مجلس مورد بررسی قرار گرفت، طرح مالیات بر عایدی سرمایه بود که هر چند نیمه تمام ماند، اما این طرح در سال جاری به طور کامل در مجلس بررسی و به قانون تبدیل شده است؛ ماده ۱۳ این طرح که به عنوان ماده (۵) به قانون مالیات‌های مستقیم الحاق می‌شود به دارایی‌هایی همچون املاک اشاره دارد که مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شوند.

اینفوگرافی/ شادترین کشور‌های جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴

در سال ۲۰۱۲، اولین گزارش منتشر شد که داده‌های نظرسنجی گالوپ را از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بررسی می‌کرد و از پاسخ‌دهندگان تقریباً در هر کشوری می‌خواست زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند. صربستان در فهرست ۱۲ کشور اروپای شرقی پیشتاز است که میانگین امتیاز شادی آن‌ها در دهه گذشته بیش از ۲۰ درصد بهبود یافته است. از اولین گزارش، اروپای غربی به طور متوسط شادتر از اروپای شرقی بوده است. اما همانطور که نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد، سطح شادی اروپای شرقی به همتایان غربی نزدیک شده است.

اینفوگرافی/ مردم کدام کشورها بیشتر کتاب می‌خوانند؟

به مناسبت روز جهانی کتاب، نگاهی به سرانه مطالعه این کالای فرهنگی در جهان می‌اندازیم. آخرین بررسی‌ها در ایران نشان می‌دهد میزان مطالعه هفتگی یک ساعت در هفته (۶ ساعت در ماه) است. مطالعه ایرانیان شامل قرآن، ادعیه و کتب غیردرسی محاسبه شده است.
1 صفحه