تاریخ انتشار: ۰۳:۴۳ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸

حال خودروسازان در بازار آمریکا چطور است؟

به تازگی گزارشی از میزان فروش شرکت‌های خودروسازی مختلف در بازار ایالات متحده آمریکا در سه ماهه سوم ۲۰۱۹ میلادی منتشر شده که نشان دهنده رکود و اشباع بازار است.
61459921
اقتصاد24 - با گذشت آخرین ماه از سه ماهه سوم سال جاری میلادی، بزرگترین شرکت‌های خودروسازی بین‌المللی فعال در بازار ایالات متحده آمریکا طبق روال هرساله خود به انتشار گزارش های مربوط به میزان فروش در سه ماهه سوم ۲۰۱۹ و همچنین تعداد خودروهای فروخته شده از آغاز سال تاکنون اقدام کرده‌اند.

بر اساس گزارش و جداول مربوطه، می‌توان دریافت که در مجموع میزان فروش بسیاری از خودروسازان بزرگ جهان در این بازه زمانی تقریبا ثابت بوده و بر روی ۴.۳۲ میلیون دستگاه ایستاده است. از آغاز سال ۲۰۱۹ تاکنون نیز که یک بازه زمانی ۹ ماهه است، تحویل خودرو ۱.۶ درصد کاهش یافته و با ثبت ۱۷ میلیون دستگاه، کمترین میزان از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون را رقم زده است. این بدان معناست که پیش بینی بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در صنعت و بازار خودرو مبنی بر رکود بزرگ اقتصادی ناشی از اشباع بازار و برخی دیگر از عوامل همچون نرخ رشد پایین اقتصادی و جنگ‌های تجاری درست از آب درآمده است.

جدول زیر نشان می‌دهد که بسیاری از خودروسازان هم در سه ماهه سوم و هم از آغاز سال تاکنون، با رشدی منفی نسبت به مدت مشابه سال گذشته در میزان فروش محصولات خود مواجه شده اند.



جنرال موتورز در سه ماهه سوم ۲۰۱۹، ۷۳۸ هزار و ۶۳۸ دستگاه فروخته که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶.۳ درصد رشد داشته ولی در بازه زمانی ۹ ماهه یعنی از آغاز سال تاکنون، دو میلیون و ۱۵۱ هزار و ۱۳۷ دستگاه فروخته و این بدان معناست که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۰.۸ درصد رشد منفی داشته است.

شرکت فورد نیز در سومین فصل از سال جاری میلادی، با رشد منفی ۴.۹ درصدی، ۵۸۰ هزار و ۲۵۱ دستگاه فروخته و در بازه زمانی ۹ ماهه یعنی از آغاز سال تاکنون، یک میلیون و ۸۲۰ هزار و ۸۳۶ دستگاه را در بازار آمریکا به فروش رسانده است و رشد منفی ۳.۵ درصد را برای خود به ثبت رسانده است.

تویوتاموتورز ۶۲۷ هزار و ۱۹۴ دستگاه در سومین فصل ۲۰۱۹ به فروش رسانده و با رشد منفی ۱.۲ درصدی مواجه شده است. این خودروساز ژاپنی همچنین در در بازه زمانی ۹ ماهه یعنی از آغاز سال تاکنون، یک میلیون و ۷۷۹ هزار و ۳۰۲ دستگاه فروخته است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

فیات کرایسلر نیز در سه ماهه سوم منتهی به سپتامبر ۲۰۱۹، با رشدی ۰.۱ درصدی موفق شده در بازار آمریکا ۵۶۷ هزار و ۸۰۹ دستگاه خودرو بفروشد ولی در بازه زمانی ۹ ماهه از آغاز سال تاکنون، با رشدی منفی ۱.۱ درصدی یعنی فروش یک میلیون و ۶۶۹ هزار و ۴۶۹ دستگاه مواجه شده است.

میزان فروش نیسان – میتسوبیشی نیز در سه ماهه سوم سال جاری میلادی، نیز با ۴.۹ درصد کاهش مواجه شد و ۳۵۱ هزار و ۸۲۸ دستگاه خودرو فروخت اما از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، یک میلیون و ۱۳۹ هزار و ۹۶۱ دستگاه فروخته و رشد منفی ۶.۴ درصد را برای خود به ثبت رسانده است.

شرکت هوندا نیز در بازار آمریکا توانست در بازه زمانی سه ماهه منتهی به سپتامبر ۲۰۱۹، ۴۲۹ هزار و ۲۱۴ دستگاه فروخته و میزان فروش آن در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۳.۶ درصد رشد و افزایش یافته است. این در حالیست که میزان فروش آن در ۹ ماهه آغاز سال تاکنون، رشدی منفی ۰.۱ درصدی داشته و یک میلیون و ۲۰۶ هزار و ۲۰۹ دستگاه به ثبت رسیده است.

خودروهای تسلا در این میان رشد منفی قابل توجهی نسبت به سایر برندهای خودرو به نام خود ثبت کرده اند. میزان فروش خودروهای الکتریکی، لوکس و قدرتمند این برند در سه ماهه سوم سال جاری میلادی ۳۶ هزار دستگاه بوده است و این بدان معناست که ۴۱.۱ درصد رشد منفی داشته است. این خودروساز جاه طلب آمریکایی همچنین از آغاز سال ۲۰۱۹ تاکنون، ۹۳ هزار دستگاه در بازار ایالات متحده فروخته که میزان فروش آن نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۳.۳ درصد کاهش یافته است.

مرسدس بنز نیز در سه ماهه منتهی به سپتامبر ۲۰۱۹، موفق شد با رشدی ۱۵.۱ درصدی ۸۹ هزار و ۷۶۶ دستگاه در بازار آمریکا بفروشد ولی در بازه زمانی ۹ ماهه از آغاز سال تاکنون، ۲۵۳ هزار و ۶۸۳ دستگاه به فروش برساند و رشدی منفی ۰.۳ درصد را برای خود ثبت کند.

فولکس‌واگن در سومین فصل از سال جاری میلادی ۱۶۶ هزار و ۵۸۶ دستگاه فروخت که در مقایسه با عملکرد و میزان فروش در بازه زمانی ۹ ماهه از آغاز سال تاکنون، ۴۸۵ هزار و ۲۹۷ با رشدی ۱.۳ درصدی، عملکرد موفقیت آمیز و قابل توجهی به شمار نمی رود.

بی‌ام‌و نیز که یکی از پرطرفدارترین برندهای خودروسازی در میان مشتریان جوان در بازار ایالات متحده آمریکاست، با ۳.۵ درصد رشد در سه ماهه سوم ۲۰۱۹، ۸۶ هزار و ۴۸۷ دستگاه فروخت و در بازه زمانی ۹ ماهه با رشدی ۰.۴ درصدی، توانست ۲۶۱ هزار و ۱۷۰ دستگاه بفروشد.

شرکت مزدا یکی از آن دسته خودروسازانی است که شاهد بیشترین میزان ریزش فروش در سال جاری میلادی بوده و با رشدی منفی ۱۱.۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در بازه زمانی ۹ ماهه از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، تنها ۲۰۸ هزار و ۱۶۷ دستگاه فروخته و میزان فروش آن در سه ماهه سوم ۲۰۱۹ نیز ۲.۲ درصد کاهش یافته و به ۶۹ هزار و ۶۱۲ دستگاه رسیده است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

هشدار علی ربیعی درباره بحران نفوذ

ماجرای گروگانگیری ۵۰ هزار دلاری افغان‌ها در تهران

دلار تغییر کانال می‌دهد؟

تلویزیون ایران غوطه‌ور در بحران اعتماد و ناکارآمدی/ ۱۴۰۰ ساعت برنامه روزانه برای کدام مخاطب؟/ کیسه پر صداوسیما از بودجه و دستان خالی در برابر مخاطبان

پیش شرط برای سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

پردرآمدترمدترین مشاغلی که می توان با لپ‌تاپ داشت

راهکار یک نماینده مجلس برای جبران کسری بودجه

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد افزایش می‌یابد؟

اجرای قصاص همسر معاون شهردار و همدستش

قیمت طلا به پرواز در آمد

چشم‌انداز بودجه ۱۴۰۴؛ هدفگذاری رشد اقتصادی حدود ۴درصد و تورم۳۰درصد

طرح کلینیک ترک بی‌حجابی با هدف جنگ روانی

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است

تداوم جنجال‌ها بر سر مصوبه کنکور

قیمت طلا در ۲۰ روز آینده به کدام مسیر می‌رود؟

قیمت طلا در مسیر صعود؛ سکه در انتظار سیگنال دلار

رونمایی از ئی وی ۹ جی تی+عکس

سقوط آزاد یور به کف ۲۰۲۲

پیش‌بینی بازار طلا و سکه؛ طلا بخریم یا نخریم؟

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ امروز

قیمت All-in-One اپل

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

خسارات ناشی از آلودگی هوا به ۸ میلیارد دلار در سال می‌رسد!/ سرنوشت ۲۵۰ همت بودجه توسعه زیرساخت‌های کاهش آلودگی چه می‌شود؟

وضعیت هواشناسی امروز

وضعیت آلودگی هوای تهران در۳ آذر۱۴۰۳

همه چیز درباره بانک مرکزی اروپا (ECB)/ نهادی با نقش کلیدی در مدیریت و ثبات اقتصاد اروپا

بیم و امید سهامداران بورس