تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
در گفتگو با عضو هیأت مدیره نصر تهران مطرح شد:

جزئیات مشارکت اعضای نصر تهران در کمیسیون‌های نرم‌افزاری

عضو هیأت مدیره‌ی دوره ششم و رئیس رسته‌ی نرم‌افزار نصر تهران گفت: یکی از تغییرات عمده و راهگشا در دور پنجم، استقلال کمیسیون‌ها و روسای آن‌ها از اعضا هیئت مدیره بود که این تغییر به گسترش مشارکت و فعال شدن هرچه بیشتر کمیسیون‌ها منجر شد.

جزئیات مشارکت اعضای نصر تهران در کمیسیون‌های نرم‌افزاری

اقتصاد۲۴- پس از تصویب تغییرات ساختاری کمیسیون‌های سازمان و دسته‌بندی کمیسیون‌های تخصصی در سه رسته اصلی نرم افزار، سخت افزار و ارتباطات و خدمات، رسته نرم افزار با برگزاری دو جلسه کمیته‌ی راهبری تشکیل شد و آغاز به فعالیت کرد.

سید مجید اورعی، عضو هیأت مدیره‌ی دوره ششم و رئیس رسته‌ی نرم‌افزار درباره‌ی نحوه مشارکت بیشتر اعضا در این رسته و همچنین در رابطه با ضرورت تغییرات ایجاد شده گفت: یکی از تغییرات عمده و راهگشا در دور پنجم، استقلال کمیسیون‌ها و روسای آن‌ها از اعضا هیئت مدیره بود که این تغییر به گسترش مشارکت و فعال شدن هرچه بیشتر کمیسیون‌ها منجر شد.

او افزود: از سوی دیگر عدم حضور و ارتباط مستمر روسای کمیسیون با رکن تصمیم‌ساز سازمان که همان هیأت مدیره است، مشکلات بسیاری برای کمیسیون‌ها به وجود آورد. تاجایی که علارغم فعالیت گسترده‎ی اعضا در کمیسیون‌ها، نیاز‌ها و مصوبات کمیسیون‌ها به مرحله‌ی اجرایی نمی‌رسید و این امر دلسردی بسیاری از فعالان صنفی را همراه داشت.

به گفته‌ی اورعی برهمین اساس، موضوع بازنگری ساختار کمیسیون‌ها یکی از اولویت‌های هیأت مدیره‌ی دوره‌ی ششم قرار گرفت: هیأت مدیره‌ی دوره ششم کارگروهی متشکل از چند عضو هیأت مدیره، دبیر فعلی و سابق سازمان تشکیل داد و و با بهره‎گیری از دانش و تخصص آقای امامی مشاور محترم سازمان نسبت به بازنگری در ساختار کمیسیون‌ها اقدام کرد.

او به جزئیات این بازنگری هم اشاره کرد: با استناد به طبقه‌بندی بین‌المللی آنکتاد که فعالان حوزه‌ی اقتصاد دیجیتال را در هسته‌ی مرکزی به چهار دسته‌ی کلی تقسیم می‌کرد، با توجه به وضعیت موجود و تعداد کمیسیون‌های فعال در سازمان، پیشنهاد ایجاد سه رسته‌ی نرم افزار، سخت افزار - ارتباطات و خدمات حوزه فاوا به هیأت مدیره پیشنهاد و تصویب شد.

نقش رسته‌ها در کاهش مشکلات

عضو هیأت مدیره‌ی نصر تهران درباره‌ی ویژگی رسته‌ها و نقش آن در کاهش مشکلات یاد شده، گفت: هر رسته به‌عنوان حلقه‌ی واسط بین اعضای هیأت مدیره و کمیسیون‌ها عمل می‌کنند. به طوریکه ساختار و ترکیب هر رسته متشکل از سه عضو منتخب هیأت مدیره، تمامی رؤسای کمیسیون‌های مربوطه، دبیر رسته و رابط اختصاصی رسته در دبیرخانه خواهد بود. همچنین با توجه به تصویب آیین نامه‌ی جدید کمیسیون‌ها، رسته‌ها به‌عنوان مدلی کوچکتر از هیأت مدیره، وظیفه‌ی رسیدگی و حل و فصل موضوعات تخصصی هر بخش را به عهده می‌گیرند. ضمن اینکه مسائل تخصصی آن‌ها بدون نیاز به ارجاع به هیأت مدیره در خود رسته تصمیم‌گیری و حل و فصل خواهد شد.

او در توضیحات بیشتری گفت: اختصاص یک دبیر تخصصی و استخدامی قوی در هر رسته که وظیفه پیگیری مصوبات رسته و ارتباط با ذینفعان داخلی و خارجی در دبیرخانه را به عهده دارد، متضمن اجرای مواردی است که از طریق تصویب در کمیسیون‌ها و تایید در کمیته راهبری رسته به‌عنوان برنامه‌های اجرایی رسته مصوب شده‌اند.

اورعی به رابط دبیرخانه در هر رسته هم اشاره کرد و افزود: انتخاب یک فرد به‌عنوان رابط دبیرخانه در هر رسته نیز راهکاری است که در ساماندهی و ارتباط هر چه بهتر اعضای آن رسته با دبیرخانه عمل خواهد کرد. به‌طوریکه کلیه‌ی فعالان هر رسته می‌توانند مسائل خود را در کمیسیون حامی خود اعلام کرده و رابط دبیرخانه که در تمامی کمیسیون‌های رسته حضور دارد، وظیفه پیگیری و انعکاس موارد اعلامی مرتبط با دبیرخانه از قبیل مشکلات عضویت، خدمات مشاوره‌ای و. را به عهده خواهد داشت.

"عضو رسمی"، "عضو دنبال کننده" و "عضو مهمان"

یکی دیگر از موضوعات مهم، نحوه‌ی مشارکت اعضا در کمیسیون‌هاست که اورعی در رابطه با آن گفت: با توجه به گسترش شبکه‌های اجتماعی و افزایش کانال‌های ارتباطی حضور و مشارکت اعضا تنها وابسته به عضویت در کمیسیون‌ها نیست. بدین نحو که در آیین نامه جدید چند نوع عضویت در کمیسیون‌ها طراحی شده است.

او در توضیحات بیشتری گفت: "عضو رسمی" کمیسیون‌ها دارای حق رای است و پس از درخواست عضویت در کمیسیون‌ها، حداکثر تا ۳۵ نفر از بین داوطلبان با رأی گیری انتخاب می‌شوند. سازمان به این افراد حکم اختصاصی عضویت می‌دهد. این افراد می‌توانند علاوه بر اعلام موارد درخواستی خود درباره‌ی سایر موارد اعلامی نیز اظهار نظر کرده، رای دهند و همچنین از اخبار و اطلاعات مطروحه در کمیسیون‌ها مطلع شوند. ذکر این نکته ضروری است که این اعضا موظف به حضور مستمر در جلسات هستند و در صورت غیبت در ۳ جلسه پیاپی، عضویت آن‌ها در کمیسیون لغو می‌شود؛ بنابراین پیشنهاد می‌شود افرادی که زمان کافی برای مشارکت در جلسات مستمر را ندارند و یا صرفا می‌خواهند در جریان اخبار و اطلاعات مرتبط با کمیسیون قرار بگیرند، می‌توانند به‌عنوان "عضو دنبال کننده" در کمیسیون ثبت‌نام کرده و موارد مربوطه را پیگیری کنند. همچنین سایر صاحبنظران و افراد تاثیرگذار مرتبط با هر کمیسیون می‌توانند به‌عنوان "عضو مهمان" در کمیسیون‌های سازمان حضور یابند.

ضرورت عضویت در یک کمیسیون به‌عنوان حامی

موضوع دیگری که اورعی به آن اشاره کرد، ضرورت عضویت اعضا حداقل در یک کمیسیون بود: با توجه به تغییرات آیین‌نامه‌ی جدید، عضویت همه اعضای سازمان حداقل در یک کمیسیون اجباری است؛ بنابراین از تمامی فعالان و شرکت‌هایی که بیش از ۳۰ درصد فعالیت و درآمدشان در حوزه نرم افزار است، دعوت می‌کنم با ورود به پورتال سازمان و با استفاده از راهنمای در قالب یک اینفوگرافیک ارائه شده است، حداقل یکی از کمیسیون‌های نرم افزاری را ب‌عنوان کمیسیون حامی خود انتخاب کنند. اگر امکان مشارکت فعال در کمیسیون‌های مربوطه را ندارند، گزینه‌ی دنبال کننده را برای کمیسیون مرتبط انتخاب کنند. همچنین در صورتیکه اعضای حوزه‌ی تحت پوشش خود را در میان موارد یافت شده پیدا نکردند، می‌توانند نام حوزه یا کمیسیون پیشنهادی خود را در همان فرم اعلام کنند.

اعضای کمیته‌ی راهبری رسته‌ی نرم‌افزار

اورعی همچنین با اشاره به تصویب آیین نامه‌ی جدید در جلسه هفدهم هیأت مدیره در تاریخ ۶ تیرماه سال جاری، اعلام کرد: سه عضو منتخب در هر رسته مشخص شدند. پس از رأی‌گیری اینجانب به‌عنوان رئیس رسته و آقایان علیرضا عابدی نژاد به‌عنوان نایب رئیس رسته و حسین زارعان به‌عنوان عضو منتخب هیأت مدیره در رسته نرم افزار انتخاب شدیم و تاکنون دو جلسه‌ی کمیته‌ی راهبری نرم‌افزار تشکیل شده است.

او به مصوبات دو جلسه‌ی کمیته راهبری نرم‌افزار هم اشاره کرد: با توجه به اینکه برگزاری این جلسات همزمان با فراخوان عضویت اعضا در کمیسیون‌ها بود در این دو جلسه با پیشنهاد و همفکری روسای کمیسیون‌ها سعی کردیم حوزه‌های تحت پوشش هر یک از کمیسیون‌ها را احصا کنیم تا اعضا بتوانند راحت‌تر کمیسیون مرتبط با خود را شناسایی کنند. همچنین مقرر شد کمیسیون نرم افزار‌های اداری و پورتال به کمیسیون نرم افزار‌های آماده کاربردی تغییر نام داده و حوزه‌های تحت پوشش این کمیسیون به سایر نرم افزار‌های آماده کاربردی همانند نرم افزار‌های مالی، منابع انسانی و خرید و فروش گسترش یابد.

مزایای عضویت اعضا در کمیسیون‌ها

رئیس رسته‌ی نرم‌افزار نصر تهران در بخش دیگری از گفته‌های خود با اشاره به مزایای عضویت اعضا در کمیسون‌ها گفت: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای یک نهاد مردمی با مشارکت داوطلبانه و قبول مسئولیت اجتماعی است. هدف از مشارکت اعضا در کمیسیون‌های تخصصی همفکری و پیدا کردن راهکار‌هایی مشترک جهت کاهش مشکلات و موانع کسب و کاری، افزایش و گسترش بازار و ارتقای دانش و بهره‌وری فعالیت اعضاست. از سوی دیگر حضور اعضا در کمیسیون‌ها به افزایش آگاهی اعضا از امکانات و خدمات سازمان برای آن‌ها منجر می‌شود. همچنین اعضا می‌توانند موارد و موضوعاتی را که به تنهایی در شرکت‌های متبوعشان امکان پیگیری آن‌ها را ندارند، از طریق امکانات موجود در سازمان پیگیری و رفع کنند.

گفتنی است فراخوان عضویت برای آخرین بار تا پایان روز ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ تمدید شده است. همچنین آقای علی درخشنده، به‌عنوان رابط رسته نرم افزار در دبیرخانه حضور دارند و اعضا می‌توانند ابهامات و پرسش‌های خود را در این زمینه در ساعات اداری از طریق شماره تماس ۹۹۸۱۵۶۴۵۸۳ در واتس آپ مطرح کنند.

جزئیات مشارکت اعضای نصر تهران در کمیسیون‌های نرم‌افزاری

منبع: روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

عکس/ طرفداری شیلا خداداد از تتلو!

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

علائم مهم این سرطان گوارشی شایع چیست؟

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

عکس/تصویر جنجالی مصاحبه سفیر ایران با مجری زن تلویزیون باکو

قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ + جدول

استوری احساسی یکتا ناصر بعد از پس گرفتن دخترش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بازدهی بازار طلا در یک هفته گذشته

شرکت چینی BOE احتمالاً نمایشگر آیفون SE ۴ را تولید می‌کند

عکس/حمله تسنیم به سفیر ایران در باکو به دلیل عکس با خانم مجری!

«سلطان رمزارز» جهان به ۲۵ سال حبس محکوم شد!

یک مسئول سابق: صدیقی از من خواسته بود ملک بهزیستی همجوار باغ ازگل را هم به او بدهیم!

عکس/ امضای جهانبخش بر پای شکسته دختر هوادار

بازداشت فرزند حمید نوری در سوئد + عکس

عکس/ اولین نماینده عربستان در مسابقه دختر شایسته جهان

ثبت رکورد جدی در قیمت حواله خودرو‌های جانبازان!

حذف شرکت‌های ایرانی از بازار عراق

داعش برای عملیات «گرگ تنها» در خاک اروپا فرمان داد!

یک قانون جدید برای صدور پایان کار ساختمان

بهترین ارز‌های دیجیتال برای سال ۲۰۲۴

قیمت طلا به ریل تعادلی خود بازمی‌گردد؟

فیلم/ ادعای جدید امیرحسین ثابتی علیه لاریجانی در شبکه افق

آندرتیکر، ستاره کشتی کج جهان وارد ایران می‌شود؟

فیلم/ دلیل جدایی المیرا شریفی‌مقدم از شبکه خبر افشا شد

حذف کاظم صدیقی از سخنرانان شب قدر دانشگاه امام صادق + عکس

سایه سنگین حادثه تروریستی مسکو بر روابط روسیه و بوسنی/ تشدید کش مکش های قومیتی؟

علی قنبری، اقتصاددان: فعالیت اقتصادی در گرو داشت ارتباطات خاص/ اقتصاد کشور در سال ۱۴۰۲ نه شفاف بود و نه آزاد

سکوت اژد‌های زرد در دریای سرخ؛ نگاهی به موضع چین در قبال انصارالله/ دلیل صبوری پکن چیست؟

واگویه‌های جامعه در نوروز ؛ مردم را سر کار گذاشتند/همه‌چیز بهم ریخته است و همه بریده‌ایم/ فریادها به گوش دولت می‌رسد؟

دعای روز هجدهم ماه رمضان + معنی و تفسیر

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP

اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ با بحران هایش چه خواهد کرد؟/ فقر امسال تشدید خواهد شد/ هزینه اختلاس‌ها را طبقات متوسط و ضعیف جامعه می‌پردازد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

بهترین زمان خرید دلار

هفت ماده غذایی مفید برای مبتلایان به نارسایی قلبی

این دمنوش‌ها را در ماه رمضان حتما بنوشید

۱۲ توصیه مهم برای رسیدن به آرامش درونی

بهترین زمان برای وزن‌کردن چه وقتیست؟

آمپول‌های نوروبیون و ب کمپلکس؛ خوب یا بد؟

شمارش معکوس بورس برای گام صعودی در سال ۱۴۰۳/ بزرگ‌ترین مانع رشد بورس در سال ۱۴۰۲

انتقاد ابراهیم رئیسی از انفعال کشورهای اسلامی درمورد غزه

مقابله با زمین خواری ۳ هزار میلیارد تومانی در گیلان

آندرتیکر به‌زودی به ایران می‌آید

شارژ نه میلیونی حساب حقوق این بازنشستگان

عکس/ اصغر فرهادی مهمان ستاره استقلالی و همسرش

نرخ بهره بین بانکی به این عدد رسید

فیلم/ اعتراف جالب بازیگر خانم درباره رضا عطاران