تاریخ انتشار: ۰۶:۲۲ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸
بهروز بنیادی در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴:

هنوز کمبود نیروی انسانی به ازای هر تخت بیمارستانی جبران نشده است

بهروز بنیادی گفت: استاندارد‌های جهانی می‌گوید که باید به ازای هر هزار نفر حدود سه تخت بیمارستانی وجود داشته باشد که ما در ایران هنوز با این عدد فاصله زیادی داریم و در حال حاضر به حدود دو تخت نزدیک شده‌ایم.

کمبود پرستار در بیمارستان ها

اقتصاد۲۴- کرونا بیماری است که بسیاری از مردم به‌خصوص چرخه اقتصادی را درگیر خود کرده است؛ چرخه‌ای که با وجود خدمات ویژه‌ای که از سوی کادر درمانی کشور ارائه می‌شود هنوز با چالش‌ها و کمبود‌هایی روبرو است.

در همین خصوص، بهروز بنیادی در گفت‌وگو با اقتصاد۲۴ گفت: ما در دولت یازدهم و دوازدهم با اولویت قرار دادن سلامت و تلاش‌هایی که دکتر قاضی‌زاده هاشمی، وزیر سابق بهداشت و دکتر نمکی، وزیر کنونی بهداشت داشتند توانستیم بسیاری از زیرساخت‌های بهداشت و درمان را بروزرسانی کنیم و شکر خدا کیفیت به میزان قابل ملاحظه‌ای در این حوزه افزایش پیدا کرد.

عضو ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا افزود: استاندارد‌های جهانی می‌گوید که باید به ازای هر هزار نفر حدود سه تخت بیمارستانی وجود داشته باشد که ما در ایران هنوز با این عدد فاصله زیادی داریم و در حال حاضر به حدود دو تخت نزدیک شده‌ایم. البته در بعضی استان‌ها آمار سرانه تخت بالاتر و در برخی استان‌ها پایین‌تر از عدد دو است و در این دوره پنج ساله بیش از ۳۰ هزار تخت جدید اضافه شده و بالغ بر سه میلیون مترمربع فضای بیمارستانی بهسازی شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: در بحث تجهیزات اتاق عمل و آزمایشگاه و افزایش تخت‌های آی سی یو که در بیماری کرونا به آن نیاز داریم در چند ساله گذشته تا دولت یازدهم حدود پنج هزار تخت آی سی یو داشتیم و در این چند سال هم پنج هزار تخت آی سی یو دیگر به سیستم درمانی کشور اضافه شده است. اکنون آی سی یو و تخت‌های مراقبت‌های ویژه نقش بسیار مهمی در این مرحله حساس زمانی که درگیر بیماری کرونا هستیم دارد، زیرا این زیرساخت‌ها به کیفیت‌بخشی و خدمات بهتر به بیماران کمک شایانی می‌کند که به لطف خدا و تلاش‌هایی که در گذشته صورت گرفته این مهم تا حد قابل قبولی به‌وقوع پیوسته است.


بیشتر بخوانید: تلاش‌های قاضی‌زاده‌ هاشمی در گذشته، امروز عیان‌تر شده است


بنیادی اظهار داشت: بیش از ۱۵۰ هزار تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در کشور توزیع شده است، مثل دستگاه‌های ام آر‌ آی و سی تی اسکن که برای تشخیص بیماری کرونا بسیار مهم هستتد و دستگاه‌های دیگری مثل pet، رادیوتراپی، آنژیوگرافی، ماموگرافی، لاپاراسکوپی، آندوسکوپی و... بسیاری از این تجهیزات پیش از تحریم‌های اقتصادی علیه ایران تهیه شده بود که اگر تلاش‌ها و خرید به‌موقع این دستگاه‌ها در گذشته نبود اکنون که تحریم هستیم با مشکلات جدی روبرو می‌شدیم.

وی گفت: یکی دیگر از اتفاقاتی مهمی که افتاد، افزایش ظرفیت تربیت نیرو‌های انسانی در رده‌های تخصصی و فوق‌تخصصی در رشته‌های مختلف و اجرای طرح پزشک خانواده و پرونده الکترونیک سلامت بود و حال به لطف همین کارها، امروز طرح بسیج ملی کرونا در حال انجام است. قطعاً پرونده سلامت الکترونیک و وجود مراکز جامع سلامت در سطح کشور و در مجموع ساختاری که در بهداشت و درمان کشور از ابتدای انقلاب پایه‌گذاری شده بود و در این سال‌های اخیر تکامل زیادی پیدا کرد توانست بار پیشگیری و درمان بیماری کرونا را تا حد زیادی به‌دوش بکشد.

نماینده کاشمر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: متاسفانه گسترش ناگهانی ویروس کرونا که در اثر غفلت همه اتفاق افتاد ما را در برخی استان‌ها با کمبود تخت‌های بیمارستانی مواجه کرد. از طرفی، هنوز کمبود سرانه نیروی انسانی ما به ازای هر تخت بیمارستانی جبران نشده و باید هر چه سریع‌تر تقویت شود، چراکه این روز‌ها شدیداً نیاز به نیروی انسانی در حوزه پرستاری احساس می‌شود که باید حداقل ۱۰ هزار نفر جدید جذب شوند، چون چرخه بیماری دو تا سه ماه آینده ادامه خواهد داشت و قطعاً نیرو‌های فعال ما دچار خستگی خواهند شد و باید نیروی‌های تازه‌نفس به میدان بیایند.

عضو ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در مورد نحوه تخصیص بودجه در این حوزه گفت: بخش جابجایی بودجه را خود سازمان برنامه و بودجه تدبیر می‌کند و این موضوع در اختیار نمایندگان نیست، اما اگر نیاز به مصوبه اصلاحیه بودجه ۹۸ باشد قطعاً نمایندگان پای کار خواهند بود، همانطور که در جلسه هفته گذشته در مجلس که با حضور وزیر و نمایندگان مجلس برگزار شد، پیشنهاد دادند از محل صندوق ذخیره ارزی و با هماهنگی با مقام معظم رهبری برداشت صورت بگیرد.

بنیادی یادآور شد: در حال حاضر و با رصدی که داشتم باید بگویم تزریق مالی خوبی تاکنون به وزارت بهداشت و بیمه سلامت شده است. ۵۰۰ میلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته و ۴۰۰ میلیارد تومان هم به دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران و تا الان ۲۳۰۰ میلیارد به بیمه سلامت داده شده است که بخش زیادی از آن به معوقات دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تعلق خواهد گرفت. به‌هر حال همه تلاش‌ها به منظور کنترل بیماری کرونا در حال انجام است، اما تا آحاد ملت عزیز تصمیم به نقش‌آفرینی خود در این مسیر مبارزه نگیرند، آسیب‌های این بیماری در حوزه‌های مختلف ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کاری که مهدی تارتار با تراکتوری‌ها کرد

عکس/ تفریحات لاکچری مهدی قایدی در کوه‌های آلپ

بند جنجالی در قرارداد اوستون اورونوف با پرسپولیس

فیلم/ ورود سامانۀ بارشیِ جدید به کشور از فرداشب

عکس/ نمایی از بازار شهر رشت در دوران قاجار

عکس/ توییت لاریجانی درباره برجام جدید

ورود رئیس جمهور به پرونده علیرضا بیرانوند

نفت برنت افزایشی شد

چرا مولدسازی دارایی‌های دولت به بن بست خورده است؟

افزایش ۳۸ درصدی تعرفه برق خانگی از ابتدای پاییز

عکس/مجید اسکندری،کسلر سریال «پایتخت» در ۵۲ سالگی

قیمت حباب سکه بزرگ شد

عکس/ جنیفر لوپز عاشق محافظش شد!

مشخصات پهپاد ایرواستار؛ پهپاد همه فن حریف اسرائیلی

هزینه اجاره خانه کم متراژ از هفت حوض تا تهرانپارس + جدول

عکس/ اولین تصاویر هانیه توسلی بعد از رفع ممنوع‌الکاری

هشدار علی ربیعی درباره بحران نفوذ

ماجرای گروگانگیری ۵۰ هزار دلاری افغان‌ها در تهران

دلار تغییر کانال می‌دهد؟

تلویزیون ایران غوطه‌ور در بحران اعتماد و ناکارآمدی/ ۱۴۰۰ ساعت برنامه روزانه برای کدام مخاطب؟/ کیسه پر صداوسیما از بودجه و دستان خالی در برابر مخاطبان

پیش شرط برای سبزپوشی بورس در آذرماه سال ۱۴۰۳

پردرآمدترمدترین مشاغلی که می توان با لپ‌تاپ داشت

راهکار یک نماینده مجلس برای جبران کسری بودجه

مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد افزایش می‌یابد؟

اجرای قصاص همسر معاون شهردار و همدستش

قیمت طلا به پرواز در آمد

چشم‌انداز بودجه ۱۴۰۴؛ هدفگذاری رشد اقتصادی حدود ۴درصد و تورم۳۰درصد

طرح کلینیک ترک بی‌حجابی با هدف جنگ روانی

ترخیص برنج‌های دپوشده از گمرکات کشور

این سه عامل بازار دلار را گرم کردند

حریف پرسپولیس همچنان در بحران

فیلم/ همتى؛ مناطق آزاد را به دوران اوج خود می‌رسانیم

خرید خانه در تهران سخت‌تر از خرید خانه در نیویورک!

وراث منتظر واریزی سود سهام عدالت باشند

مهاجرت یک چهارم استادان دانشگاه؛ خروج ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه انسانی از کشور

یک نماینده مجلس: بورس کالا، بهترین بازار برای عرضه خودرو است

طرح ۲ فوریتی مجلس برای حذف حق ماموریت دلاری

بی‌بی و گالانت و نکاتی درباره حکم دادگاه لاهه

عادل فردوسی پور: به صدا و سیما برنمی‌گردم

درخشش مجدد طلای جهانی

محرک ایران برای تغییر دکترین هسته‌ای؛ چرا تهران در مسیر افزایش توان بازدارندگی است؟

حضور پزشکیان در وزارت ورزش و جوانان

پیدا و پنهان تحرکات اروپا در خلیج فارس؛ رقص موزون عربستان و امارات با غرب روی میادین نفت و گاز

فاصله قیمت دلار نیمایی و آزاد کم شد

شتابزدگی پزشکیان در طرح انتقال پایتخت/ تهران مرکزیت خود را در سه نظام سیاسی حفظ کرده است

تداوم جنجال‌ها بر سر مصوبه کنکور

قیمت طلا در ۲۰ روز آینده به کدام مسیر می‌رود؟

قیمت طلا در مسیر صعود؛ سکه در انتظار سیگنال دلار

رونمایی از ئی وی ۹ جی تی+عکس

سقوط آزاد یور به کف ۲۰۲۲