اقتصاد۲۴ -بسیاری معتقدند کرونا، شانس ترامپ را برای تصدی مقام ریاست جمهوری در انتخابات ماه آینده کاهش داده است، چرا که او دیگر فرصت زیادی برای شرکت در کمپین های انتخاباتی یا حتی مناظره با بایدن ندارد و همین که او با بی مبالاتی و عدم رعایت محدودیت های کرونایی، به بیماری دچار شده، برایش یک نقطه ضعف به حساب می آید. با اینحال ترامپ به صورت سنتی بخشی از آرای آمریکایی ها را دارد. جمهوری خواهان هرگز راضی نمی شوند تا رای خود را به نام یک دموکرات به صندوق بیاندازند، برای همین است که در انتخابات ایالات متحده تا لحظه اعلام نتایج نمی شود چیز زیادی را پیشبینی کرد. اما اگر ترامپ بار دیگر به وسیله آرای آمریکایی ها به کاخ سفید بازگردد، چه پروندههایی پیش روی او همچنان بی نتیجه باز است؟
بیشتر بخوانید:آمریکا کدام بانکهای ایرانی را تحریم کرد؟
سیاست خارجی دولت آمریکا در قبال ایران در دوره ترامپ بر اساس ایجاد جنگ اقتصادی و فشار سیاسی است. این سیاست خارجی تا کنون دستاوردی برای دولت ترامپ نداشته است. اما در صورتی که تیم او در دولت بعد هم دست نخورده باقی مانده، بعید است که سیاست جدیدی را اتخاذ کند. برخی هم معتقدند او با انتخاب الیوت آبرامز نشان داده که قرار است دوباره دورش را با تندروهای جنگ طلبی پر کند که شناختی از ایران ندارند.
به نظر می رسد که سیاست خارجی ترامپ در صورتی که او باز هم در انتخابات رای بیاورد، به شکل پیشین ادامه یابد. او هر چند احتمالا وزیر خارجه و برخی مقامات مرتبط را تغییر دهد اما رویکرد کلی اش به موضوع سیاست خارجی همچنان بر اساس لجبازی باقی خواهد ماند.