آمادگی کمیته امداد برای جذب کمک‌های مردمی از طریق مساجد

آمادگی کمیته امداد برای جذب کمک‌های مردمی از طریق مساجد

اقتصاد ۲۴ - در پی فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت کمک‌رسانی به خانواده‌های نیازمند و آسیب‌دیده از کرونا در قالب نهضت احسان عمومی و مواسات، کلیه مراکز نیکوکاری برای جذب و توزیع کمک‌های مردمی اعلام آمادگی کردند.

‌بر این اساس و با توجه به اجرای موفق سه مرحله پویش ایران همدل در دوران شیوع کرونا، پویش اطعام حسینی و احسان حسینی در راستای نهضت احسان عمومی، با محوریت مراکز نیکوکاری آغاز شده و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توزیع غذای گرم و همچنین سبد‌های معیشتی به خانواده‌های نیازمند در حال انجام است.

همچنین مراکز نیکوکاری تخصصی فعال در حوزه اشتغال که به منظور شناسایی و کمک به اشتغال افراد نیازمند و آسیب‌دیده در سطح کشور فعال شده‌اند، از تمام ظرفیت و توان خود برای حمایت از مشاغل متضرر از کرونا آمادگی خواهند داشت.


بیشتر بخوانید: خانواده‌های زندانیان فاقد بیمه از خدمات درمانی برخوردار می‌شوند


طبق این گزارش، ۷۳۰۰ مرکز نیکوکاری کمیته امداد که عمدتاً به صورت مسجد محور و محله‌مبنا فعالیت می‌کنند، با کمک خیران و نهادها، پایگاه‌های بسیج و دفاتر ائمه جمعه و جماعات در طول ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) در ماه‌های محرم و صفر با راه‌اندازی مراکز اطعام و شناسایی خانواده‌های نیازمند تداوم خواهد داشت.

کمیته امداد با دعوت از مردم نیکوکار ایران اسلامی برای لبیک به سخنان، ولی امر مسلمین و پیوستن به طرح اطعام و احسان حسینی در راستای نهضت مواسات عمومی روش‌های جذب کمک‌های مردمی را به شرح ذیل اعلام می‌دارد: کد دستوری #۱۲* و شماره کارت ۶۰۲۷۶۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ و سایت کمیته امداد به آدرس emdad.ir که برای جذب کمک‌های مردم نوعدوست پیش‌بینی شده است.