در ماکو صورت گرفت؛
فاز اول کارخانه نساجی گلبرق منطقه آزاد ماکو افتتاح شد

منطقه آزاد ماکو

اقتصاد۲۴- این واحد تولیدی با سرمایه گذاری ۴ میلیون دلار بصورت ارزی و ۱۲۰ میلیارد ریالی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی (ایرانی ۷۵% و خارجی ۲۵%) راه اندازی شد.

در فاز اول این واحد تولیدی برای ۳۵ نفر و در فاز‌های توسعه برای ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌شود.


بیشتر بخوانید: بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال طرح سرمایه گذاری داخلی و خارجی در منطقه آزاد ماکو افتتاح و کلنگ زنی شد


مواد اولیه این کارخانه از داخل کشور تهیه گردیده و محصولات آن در صنایع پزشکی، نساجی، پتروشیمی، نفت و گاز، رزین، اقدامات محیط زیستی و… کاربرد دارد و همچنین قابلیت صادرات نیز دارد.

ظرفیت تولید این شرکت ۲۱۰۰ تن در سال خواهد بود و در فاز نهایی سرمایه گذارانی از کشور‌های ترکیه و ایتالیا نیز به پروژه ملحق خواهند شد.

این شرکت علاوه بر افزایش تولید کارخانه فعلی (ملت بلون) با همکاری شرکای چینی به بیش از دو برابر ظرفیت فعلی، در آینده نزدیک قصد توسعه فعالیت‌های خود جهت تولید دستمال کاغذی، پوشک بچه و توری چای کیسه‌ای از طریق جذب سرمایه گذاری خارجی (ترکیه و ایتالیا) را دارد.