وکیل توماج صالحی: هنوز علت دقیق بازداشت را نمی‌دانیم

توماج صالحی

اقتصاد۲۴- امیر رئیسیان، وکیل دادگستری با اشاره به انتشار خبر بازداشت توماج صالحی اظهار کرد: «ما هم امروز متوجه بازداشت توماج صالحی و ۲ نفر دیگر شدیم، هنوز علت دقیق این موضوع را نمی‌دانیم، اما در اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضائیه، آمده که نشر اکاذیب در زمینه اعلام خبر طرح شکایت توماج صالحی از برخی مقامات استان اصفهان، علت این بازداشت است.»

او ادامه داد: «اگر این موضوع صحت داشته باشد و اعلام خبر شکایت، موجب اتهام نشر اکاذیب و بازداشت توماج صالحی شده باشد، پیش از او باید من را هم به عنوان وکیل پرونده بازداشت کنند چراکه پیش از آقای توماج صالحی، من این خبر را اعلام کرده و گفته بودم که شکایتی از سوی توماج صالحی در دادسرای کارکنان دولت به ثبت رسیده است.»


بیشتر بخوانید: دستگیری مجدد توماج صالحی


این وکیل دادگستری همچنین خاطرنشان کرد: «تاکید می‌کنم که خبر شکایات توماج صالحی از مدیرکل اطلاعات استان اصفهان هرگز کذب نبوده و شماره پرونده‌ها موجود است و این شکایت در دادسرا‌های کارکنان دولت ثبت شده و قانونا هم باید پیگیری شود.»

پیش از این امیر رئیسیان گفته بود که «توماج صالحی به دلیل شکستگی پا، شکایت در دادسرای «کارکنان دولت» ثبت کرد.