میتسوبیشی با لباس رنو در ایران + عکس

میتسوبیشی با لباس رنو در  ایران + عکس

اقتصاد۲۴- عکس‌های جدیدترین مدل ASX اولین‌بار توسط میتسوبیشی موتورز هلند به‌صورت آنلاین به اشتراک گذاشته شده است.

در این خودرو هم مانند رنو کپچر، مهم‌ترین تغییرات ظاهری در قسمت جلو ایجاد شده است. جلوپنجره ASX به طور قابل‌توجهی با کپچر متفاوت است. وجود نام میتسوبیشی و سپر پایینی مشکی، بارزترین تغییر ایجاد شده در قسمت عقب هستند.

کابین مدل جدید ASX نشان میتسوبیشی و برخی گرافیک‌های جدید را دریافت کرده است. این خودرو از همان صفحه‌نمایش ۱۰٫۴ اینچی اطلاعات و سرگرمی کپچر در کنار یک صفحه‌نمایش کیلومترشمار ۷ اینچی استفاده می‌کند.

میتسوبیشی با لباس رنو در  ایران + عکس


بیشتر بخوانید: این جیلی، خودرو ارزنده‌ای است! + عکس


از ویژگی‌های استاندارد کلیدی می‌توان به اپل کارپلی و اندروید اتو و حفظ خودرو در بین خطوط و... اشاره کرد. نسخه‌های منتخب نیز دارای گارانتی ۸ساله هستند.

وب‌سایت هلندی میتسوبیشی فاش می‌کند که این مدل با یک موتور ۱٫۰ لیتری توربو سه سیلندر پایه با قدرت ۸۹ اسب‌بخار و گشتاور ۱۶۰ نیوتن‌متری عرضه خواهد شد. پیشرانه ۱٫۳ لیتری DI-T هیبریدی ملایم هم ارائه می‌شود که ۱۳۸ اسب‌بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن‌متر گشتاور را از طریق گیربکس شش‌سرعته دستی به چرخ‌ها منتقل می‌کند این پیشرانه با گیربکس هفت‌سرعته اتوماتیک دارای ۱۵۸ اسب‌بخار قدرت و ۲۷۰ نیوتن‌متر گشتاور است. میتسوبیشی همچنین یک موتور هیبریدی ۱٫۶ لیتری با دو موتور الکتریکی و یک باتری ۱٫۲ کیلووات ساعتی با ۱۴۳ اسب بخار قدرت را عرضه می‌کند.

میتسوبیشی با لباس رنو در  ایران + عکس