شرکت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد؛
سهامداران خارجی بورس چند نفر هستند؟

سهامداران خارجی بورس چند نفر هستند؟
اقتصاد۲۴- همچنین تعداد سرمایه‌گذاران حقوقی این بازار‌ها در شهریورماه ۱۴۰۳ به ۱۵۷۶ نفر رسیده که این تعداد در مردادماه ۱۵۶۲ نفر بوده و بر اساس این آمار تعداد حقوقی‌های سرمایه‌گذار خارجی در بورس تهران و فرابورس هم با افزایش مواجه شده است.

در مجموع و بر اساس اطلاعات ارسالی تعداد سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در بازار سرمایه ایران در شهریورماه ۱۴۰۳ حدود ۴۸۷۶ نفر بوده است.

همچنین ارزش سبد سرمایه‌گذاری خارجی در بورس تهران و فرابورس ایران توسط حقیقی‌ها در شهریورماه ۱۴۰۳ حدود ۸۸۲۵ میلیارد ریال بود که میزان در مردادماه ۸۳۸۱ میلیارد ریال ثبت شده است آماری که نشان دهنده افزایش بیش از ۵ درصدی است.

ارزش سبد حقوقی‌ها نیز در شهریورماه ۱۴۰۳ حدود ۸۲ هزار و ۹ میلیارد ریال بوده است که در مرداد ماه به ۸۱ هزار و ۱۴۴ میلیارد ریال بوده است که افزایش بیش از ۱ درصدی را نشان می‌دهد.