چای چینی و تأثیر آن بر تن‌درستی

فواید چای چینی

اقتصاد۲۴- مجله Nutrients نوشته است که مطالعات انجام شده توسط محققان تایوانی نشان داده است که عصاره برگ چای اولانگ فعالیت کمپلکس پروتئینی NLRP ۳ را در بدن کاهش می‌دهد، که با بیماری‌های مزمن مانند دیابت و اختلالات عصبی مرتبط است.

در آزمایش‌های انجام شده، مشخص شده است که عصاره چای اولانگ تولید مولکول‌های التهابی در بدن، از جمله اینترلوکین-۱β و فاکتور نکروز تومور، و سطوح گونه‌های فعال اکسیژن، موادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و پیری را تسریع می‌کنند، را کاهش می‌دهد. 

محققان این اثرات را به سطوح بالای پلی فنول‌ها و کاتچین‌ها، دو ترکیب با خواص آنتی‌اکسیدانی، در چای نسبت می‌دهند. در طول آزمایش‌ها، این مواد تأثیری مشابه مواد ضدالتهاب طبیعی شناخته شده مانند کورکومین داشتند.


بیشتر بخوانید: هرگز بعد از خوردن غذا این نوشیدنی را نخورید


محققان خاطرنشان کردند که یافته‌های آنها بر اساس تحقیقات پیش‌بالینی انجام شده بر روی مدل‌های سلولی است و بنابراین، بحث در مورد اثر درمانی چای خیلی زود است. با این حال، نتایج نشان می‌دهد که مصرف منظم چای اولانگ ممکن است اثر محافظتی بیشتری بر بدن داشته باشد و مطالعات بیشتر از طریق آزمایش‌های بالینی برای تعیین اثرات دقیق آن بر بدن و سلامت را ضروری می‌سازد.