عددی تکان‌دهنده از اسراف غذایی در ایران

ایرانی‌ها سالانه ۶ تن غذا دور می‌ریزند

اقتصاد۲۴- جلال‌الدین میرزای رزاز گفت: هدررفت غذا معادل ۳۰ درصد تولیدات کشاورزی کشور است، یعنی یک‌سوم تلاش کشاورزان، منابع آبی و انرژی هدر می‌رود.

وی اضافه کرد: ایران با جمعیت ۸۵ میلیون نفری، حدود ۱ درصد از هدررفت جهانی غذا را دارداین میزان برابر با غذای سالانه ۲۰ میلیون ایرانیست.

به گفته میرزای رزاز بیش‌ترین ضایعات مربوط به میوه‌ها و سبزیجات (۴۰ درصد)، نان، برنج، خرما و سایر اقلام سنتی به‌ویژه در مناسبت‌های مذهبی و فرهنگیست.

وی متذکر شد: هر ایرانی به‌طور میانگین ۱۱ کیلوگرم غذا در سال دور می‌ریزد که بسیار نگران‌کننده است.