فیلم/ ماجرای قرمه‌سبزی ۵۰ هزار تومانی در رستوران ها چیست؟
{$sepehr_media_985164_400_300}
 

اقتصاد۲۴- در این ویدئو پشت‌پرده قرمه‌سبزی ۵۰ هزار تومانی در برخی رستوران‌ها را مشاهده می‌کنید.

در روز‌هایی که گرانی مواد غذایی بسیاری از مردم را به سمت انتخاب رستوران‌ها و فست فود‌های ارزان قیمت سوق داده، بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد پشت پرده این ارزانی ها، تهدیدی جدی برای سلامت عمومی پنهان است.

در بازرسی مشترک تیم‌های اداره کل تعزیرات حکومتی، بهداشت و اتاق اصناف از چند رستوران و فست فود در شیراز، مشخص شد در برخی از این مراکز، برای تهیه غذا‌های ارزان قیمت از گوشت و مرغ بی‌کیفیت، دنبه، خمیر مرغ و مواد تاریخ گذشته استفاده می‌شود.