دو انفجار نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در عراق

وقوع ۲ انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی آمریکا در عراق

اقتصاد۲۴- پایگاه خبری «بغداد الیوم»، شامگاه امروز (چهارشنبه)، گزارش داد در استان صلاح‌الدین صدای دو انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی بلد شنیده شده است.

بر اساس این گزارش و به نقل از شاهدان عینی، انفجار‌ها در محدوده اطراف پایگاه رخ داده‌اند، اما تا این لحظه اطلاعات دقیقی درباره ماهیت آن‌ها یا میزان خسارات احتمالی در دست نیست.

خبرنگار بغداد الیوم تأکید کرده است که تا زمان تنظیم این خبر، هیچ‌یک از نهاد‌های رسمی امنیتی یا نظامی عراق واکنشی به این حادثه نشان نداده و بیانیه‌ای در این‌باره صادر نشده است.

پایگاه هوایی بلد یکی از مراکز مهم نظامی در استان صلاح‌الدین به‌شمار می‌رود و در سال‌های گذشته نیز گاه‌وبیگاه شاهد حوادث امنیتی و شنیده‌شدن صدا‌های انفجار در اطراف آن بوده است. با این حال، جزئیات دقیق رخداد امروز همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.