سرکه یک محلول آبی از اسید استیک و مواد شیمیایی دیگری است که به آن طعم دهندههای مختلفی اضافه میکنند و معمولاً ۵ تا ۲۰ درصد از حجم سرکه ها، اسید استیک تشکیل داده است. معمولاً اسید استیک با تخمیر اتانول یا تخمیر قند توسط باکتریهای اسید استیک تولید میشود، ولی در سرکههای خانگی، اسید تاتاریک و جوهر لیموی آن کمتر است.
کد خبر: ۷۰۱۵۶
تاریخ: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۳

اقتصاد۲۴- سرکه معمولی افزون برداشتن آنتی بیوتیکهای طبیعی، پس از تخمیر دارای اسید آمینههای بیولوژیک میشود، در صورتی که در سرکه مصنوعی این ماده مهم وجود ندارد.
سرکه سیب یک نوع سرکه است که حاصل آب سیب تخمیرشده است و در مواردی مانند چاشنی برای سالاد، چاشنی مورد نیاز برای خواباندن مواد غذایی، چتنی و نگهداری مواد غذایی کاربرد دارد.
افرادی که تصمیم دارند رژیم بگیرند، میتوانند سرکه سیب را در رژیم غذای خود اضافه کنند,، زیرا استیک موجود در سرکه سیب، اشتهای آنها را سرکوب میکند، متابولیسم (سوخت وساز) بدن را بالا میبرد و میزان حفظ آب بدن را کاهش میدهد.