مقام مسئول خبرداد:
دستیابی به رکورد‌های تولید آهن اسفنجی و کلاف گرم در مجتمع فولاد سبا
فولاد سبااقتصاد۲۴ -مصطفی عطایی‌پور با تأکید بر این‌که رکورد‌های ثبت‌شده حاصل تلاش جمعی همۀ کارکنان این ناحیه و حمایت‌های خوب فولاد مبارکه بوده است، تصریح کرد: در صورت تأمین به‌موقع و باکیفیت مواد اولیۀ موردنیاز و همچنین با تکمیل طرح‌های توسعۀ این مجتمع که در حال اجراست، شاهد دست‌یابی به رکورد‌های بیشتری خواهیم بود.

در همین خصوص مدیر تولید مجتمع فولاد سبا در تشریح رکورد‌های به‌دست‌آمده در این ناحیه افزود: کارکنان واحد آهن‌سازی شهید شهبازی مجتمع فولاد سبا با تولید ۱۳۰ هزار تن آهن اسفنجی در خردادماه ۱۳۹۹ افتخار دیگری آفریدند.
 
بهمن خلیلی با تأکید بر اهمیت افزایش تولید آهن اسفنجی باکیفیت بر تولید فولاد خام و کلاف گرم با کمیت و کیفیت بیشتر گفت: علاوه بر ثبت رکورد ماهانه در خردادماه، باید در نظر داشته باشیم، تولید آهن اسفنجی در سه‌ماهۀ اول سال گذشته نیز ۳۲۴ هزار و ۱۴۴ تن بوده است. این در حالی است که در سه‌ماهۀ اول سال جهش تولید، بلندهمتان این واحد توانستند با رشد ۱۹.۳ درصدی به رکورد ۳۸۶ هزار و ۷۰۰ تن دست یابند.

بیشتربخوانید: رشد ۱۶.۲ درصدی تولید فولاد و افزایش ۳۲ درصدی درآمد فروش فولاد مبارکه

وی در ادامه اظهار داشت: با تلاش همکاران و فعالیت‌های خوبی که در واحد‌های تعمیرات، پشتیبانی و تولید انجام شد، در تولید کلاف گرم این ناحیه نیز طی سه ماه ابتدای سال ۱۳۹۹ به توفیقات ارزنده‌ای دست یافتیم، به‌نحوی‌که تولید محصول نهایی کلاف گرم از ۳۳۹ هزار و ۹۹۴ تن سه ماه ابتدای سال گذشته با ۹ درصد رشد به ۳۷۰ هزار و ۷۲۸ تن افزایش یافت.

مدیر تولید مجتمع فولاد سبا در بخش پایانی سخنان خود ضمن قدردانی از تلاش جمعی مدیریت و کارکنان فولاد سبا و حمایت‌های فولاد مبارکه اظهار امیدواری کرد در ادامۀ این روند موفقیت‌آمیز در پایان سال شاهد دست‌یابی به اهداف سالانۀ مجتمع فولاد سبا و فولاد مبارکه باشیم.