مسئولان منطقه خبر دادند؛
بازگشایی فرودگاه چابهار از فردا

 فرودگاه چابهار

اقتصاد۲۴ - طی روز‌های گذشته بود که اعلام شد به مدت یک ماه پرواز و پذیرش مسافر در فرودگاه کنارک چابهار متوقف خواهد بود که دلیل آن را آماده سازی و تعمیرات این فرودگاه اعلام کردند. بر این اساس فرودگاه‌های زاهدان، زابل و ایرانشهر به عنوان جایگزین جهت پذیرش پرواز و مسافر اعلام شد.

اما پیگیری آخرین وضعیت فرودگاه چابهار از مسئولان منطقه آزاد چابهار حاکی از آن است که با حضور مسئولان در چابهار و مذاکراتی که وجود داشته فرودگاه از فردا باز می‌شود.

عدنان حسینی مدیر گردشگری منطقه آزاد چابهار گفت که روز گذشته نمایندگان دستگاه‌ها از جمله شرکت فرودگاهها، وزارت راه و وزارت دفاع طی بازدیدی مشکلات فرودگاه کنارک را بررسی کردند.


بیشتربخوانید: بهره‌برداری از فرودگاه بین‌المللی چابهار در سال ۱۴۰۰


وی افزود: بر این اساس قرار شد تا باحل مشکلات از فردا (پنج شنبه) پرواز‌ها از سر گرفته شود.
فرودگاه کنارک در حال حاضر تنها فرودگاه چابهار است و این در حالی است که از آذر ماه سال گذشته بعد از سال‌ها رایزنی و مذاکره کلنگ زنی فرودگاه بین المللی چابهار در منطقه آزاد انجام شد.

شهر فرودگاهی چابهار در دو فاز احداث می‌شود که ساخت فاز اول آن طی انعقاد قرار دادی ۱۸ ماهه با سرمایه ۴۷۰ میلیارد تومان، از ابتدای تیرماه امسال شروع شده و قرار است در سال آینده اولین فاز آن عملیاتی شود.