عادل دریس خبر داد:
تخلیه ۱۴ میلیون تن انواع کالا‌های اساسی در بندر امام خمینی

بندر امام خمینی

اقتصاد۲۴- عادل دریس اظهار کرد: روند پهلوگیری ایمن و تخلیه کشتی‌های حامل کالای اساسی با حداکثر توان با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته و پرقدرت در این مجتمع بزرگ بندری ادامه دارد.

دریس با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی سهم حمل و نقل ریلی در این مجتمع بزرگ بندری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که به دلیل هم‌افزایی راه‌آهن و سازمان بنادر و دریانوردی و ایجاد زیرساخت‌های لازم حاصل شده است، تصریح کرد: بیش از یک میلیون و ۳۶۷ هزار تن انواع کالای اساسی از ایستگاه‌ها و پایانه‌های ریلی بندرامام خمینی (ره) بارگیری و از طریق راه‌آهن سراسری به دیگر نقاط کشور حمل شده است.


بیشتر بخوانید: ورود بیش از ۱۰۰ هزار تن روغن خوراکی خام به بندر امام خمینی


او در ادامه گندم، ذرت، جو، دانه روغنی، کنجاله سویا، شکر، برنج و روغن خوراکی را از جمله کالا‌های اساسی عنوان کرد که از طریق ناوگان جاده‌ای و ریلی به اقصی نقاط کشور ارسال می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه تا کنون بیش از ۱۳ میلیون و ۷۶۵ هزار تن انواع کالای اساسی از انبار‌های این مجتمع بندری حمل و توزیع شده است، میزان کالا‌های اساسی موجود در مجتمع بندری امام خمینی (ره) را بالغ بر ۲ میلیون و ۸۶۷ هزار تن اعلام کرد که به تدریج پس از پشت سرگذاشتن تشریفات قانونی ترخیص و در بازار‌های مصرف توزیع می‌شود.