تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۴ مهر ۱۳۹۸
رئیس سازمان امور عشایر کشور خبر داد:

کاهش ۲۰ هزار تومانی قیمت گوشت قرمز

رئیس سازمان امور عشایر کشور، با اشاره به کاهش ۲۰ هزار تومانی متوسط قیمت گوشت در کشور گفت: در تامین نهاده‌های دامی، هیچ مشکلی وجود ندارد.
گوشت قرمز
اقتصاد24 -کرمعلی قندالی در نشستی خبری که به مناسبت ۱۵ مهر روز ملی روستا و عشایر برگزار شد، اظهار داشت: عشایر کشور حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در قالب ۲۱۳ هزار خانوار هستند که این جمعیت، ۳۵ میلیون هکتار از مراتع کشور را در اختیار دارند.

وی با اشاره به اینکه تولیدات عشایر در بخش‌های مختلف حدود ۶ میلیون تن است، افزود: در واقع عشایر کشور، ۳ برابر جمعیت خود تولید محصولات مختلف را دارد.

رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: در حوزه صنایع دستی، عشایر کشور تولیدات بسیار خوبی دارند که از تنوع زیادی نیز برخوردار است.

قندالی با بیان اینکه ۲۲۰ تشکل کل اعضای خانوار عشایر را پوشش می دهند، گفت: در سایر گروهها، بحث مشارکت اجتماعی را کمتر می بینیم؛ اما در حوزه عشایر این موضوع بسیار پررنگ است.

وی گفت: صندوق توسعه بخش عشایری در سطح ملی بحث تامین منابع مالی را برای تشکل ها به منظور تامین نهاده های مورد نیاز، ایجاد بهره وری و اشتغال انجام می دهد.

سه مصوبه شورای عالی عشایر


این مقام مسئول با اشاره به اینکه شورای عالی عشایر در ۳ مقطع در سالهای ۹۳، ۹۵ و ابتدای سال ۹۸ به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد، ادامه داد: در جلسات شورای عالی عشایر، سه طرح به تدوین شده که طرح اول ارتقاء سواد، دانش و مهارت در جامعه عشایر، طرح دوم طرح ویژه فرهنگی و مذهبی و طرح سوم طرح ویژه بهداشت، درمان، اجتماعی و رفاهی است که دو طرح اول به تصویب رسیده و طرح سوم در آستانه تقدیم به هیات دولت برای تصویب است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات صورت گرفته برای بهبود وضعیت عشایر کشور اشاره کرد و گفت: به تازگی در بحث استفاده از انرژی های پاک، مصوبه ای داشته ایم که وزارت نیرو در سطح ۲۵ هزار خانوار عشایری در دو سال آینده اقدام کند؛ همچنین در تامین یارانه، حمل سوخت و آب مصوبه ای در دولت داشته ایم که امیدواریم با دریافت منابع آن، بتوانیم بخشی از هزینه هایی را که به عشایر تحمیل می شود جبران کنیم.

قندالی گفت: علاوه بر این، وزارت ارتباطات نیز مکلف شده ۸۰ درصد نقاط عشایری را تا پایان برنامه ششم تحت پوشش تلفن همراه قرار دهد.

رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به ارائه تسهیلات برای تولید گوشت قرمز طی ۴-۵ سال گذشته، گفت: این تسهیلات به صورت سرمایه در گردش یک ساله است و از محل کانون احکام دائمی در شش ماهه امسال، ۴۲۰ میلیارد تومان برای این منظور ابلاغ شده است.

در تامین نهاده های دامی عشایر هیچ نگرانی ای وجود ندارد


قندالی با بیان اینکه دولت نهاده های دامی را همچنان با ارز ۴۲۰۰ تومانی تامین می کند، گفت: اطمینان می دهیم که نگرانی در مورد نهاده ها وجود ندارد و اگر کمبودی پیش بیاید، با سرعت تامین خواهد شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر جو وارداتی با قیمتی بین ۱۳۲۰ تا ۱۳۵۰ تومان در بنادر ترخیص می شود و قیمت این کالا در استان‌های همجوار بنادر، بین ۱۴۰۰ تا۱۵۰۰ تومان است؛ اما در استان‌های دیگر به دلیل کرایه حمل، مبلغ مقداری بالاتر می رود.

قندالی اضافه کرد: به دلیل اتفاقات خوبی که در زمینه واردات به چابهار رخ داده، می توانیم از طریق نهاده هایی که وارد این بندر می شود، نیاز استانهای جنوب و جنوب شرق را تامین کنیم.

وی همچنین به کاهش قیمت برخی از نهاده ها از جمله جو داخلی اشاره کرد و گفت: قیمت این محصول با حدود ۲۰۰ تومان کاهش به ۱۸۰۰ تومان رسیده و به راحتی قابل تامین است.

اجاره مراتع با قیمت های هنگفت در کشور


رئیس سازمان امور عشایر کشور درباره مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه برخی مراتع را با قیمت های بسیار بالا به دامداران اجاره می دهند، گفت: در سراسر کشور برخی از اشخاص حقیقی و حقوقی مراتعی دارند؛ اما دام به اندازه کافی برای بهره برداری از این مراتع ندارند؛ بنابراین مراتع خود را به کسانی که مرتع ندارند اجاره می دهند و گاها از آنها مبالغی بسیار بالایی دریافت می کنند که این خلاف قانون است.

وی اضافه کرد: جلسات متعددی در این زمینه تشکیل و وزیر جهاد کشاورزی به صورت جدی وارد این مساله شد؛ در نتیجه گروههایی برای راستی آزمایی این مساله به صورت پایلوت در سه استان سمنان، تهران و مازندران وارد شدند و گزارشات حاکی از این است که متاسفانه این اتفاق رخ می دهد و در تهران و مازندران، اشخاص حقوقی بیشتر درگیر این مسئله هستند؛ یعنی برخی از دستگاهها مرتع در اختیار دارند و آن را اجاره می دهند.

قندالی ادامه داد: قرار است که برای سال آینده، سازمان جنگل ها که مسئولیت این کار را دارد به همراه نماینده عشایر و همچنین نمایندگان سایر نهادهای مربوطه در قالب اکیپ های ممیزی این مساله را حل کنند؛ هر چند که مقاومت هایی نیز در این زمینه اتفاق می افتد؛ اما باید همه دستگاههای مربوطه به ما کمک کنند تا این مساله حل شود و خوشبختانه از نظر قانونی مشکلی در این زمینه نداریم.

افزایش ۳۵ هزار تنی تولید و کاهش ۲۰ هزار تومانی قیمت گوشت قرمز


رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به اینکه در سال ۹۳ حدود ۱۶۰ هزار تن گوشت در بخش عشایر تولید شد، گفت: امروز این عدد رقمی بین ۱۹۰ تا ۱۹۵ هزار تن است؛ به عبارتی ۳۰ هزار تن افزایش تولید به دلیل اصلاح تغذیه و نژاد دامها اتفاق افتاده است.

وی گفت: نوسانات قیمت گوشت به دلیل تلاطمات نرخ ارز و تفاوت قیمت این کالا در کشور ما و همسایگانمان است. البته متوسط قیمت لاشه در حال حاضر به ۸۵ هزار تومان رسیده و نسبت به ابتدای سال ۲۰ هزار تومان کاهش در این زمینه داریم.

قندالی با اشاره به اینکه قیمت تمام شده تولید گوشت قرمز ۷۵ هزار تومان است، تصریح کرد: در حال حاضر دامهای زیادی در حال پروار شدن است و چون وضعیت مناطق ییلاقی بسیار مناسب بوده امسال برخی دامها برای بار دوم زایمان می کنند که این مسئله تاکنون سابقه نداشته است. بنابراین تمام این موارد باعث می شود قیمت گوشت در بازار متعادل تر شود.

افتتاح ۷۰ پروژه به مناسبت روز ملی روستا و عشایر


وی با اشاره به اینکه مراسم روز ملی روستا و عشایر همواره در تهران برگزار می شد، گفت: امسال این مراسم در مرکز استان خراسان جنوبی (بیرجند) با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار می شود و حدود ۷۰ پروژه به ارزش ۴۶ میلیارد تومان و با برخورداری ۷هزار و ۹۰۰ خانوار رونمایی می شود ضمن اینکه نمایشگاهی نیز در این استان برگزار می شود و توانمندی های عشایر در آنها در معرض دید عموم قرار می گیرد.

قندالی در بخش دیگری از سخنان خود درباره عرضه مستقیم محصولات عشایری نیز، افزود: واقعیت این است که ما در این بخش موفقیت چندانی نداشتیم؛ البته ساختاری از آن را برای تشکل ها تعریف کرده ایم تا بتوانند وارد عرصه تجارت داخلی و خارجی شوند اما کارها به صورت پراکنده انجام شده و اقدام متمرکزی صورت نگرفته است؛ بنابراین یکی از کارهایی که در آینده به جد دنبال کنیم همین مساله خواهد بود.

وی درباره استخدام در سازمان امور عشایر نیز گفت: سهمیه ما ۱۸۹ نفر در ۳۰ استان بوده که برای آبان ماه سازمان سنجش امتحان آن را برگزار می کند؛ همچنین ۲۱ نفر برای بخش ستاد نیاز داریم که پیگیری می کنیم در نوبت دوم جذب شوند و عمده این افراد متخصصان بخش کشاورزی، منابع عام، بخش اجتماعی، جامعه شناسی و عمران خواهند بود.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت ساعت اپل، سامسونگ و شیائومی امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

قیمت خودرو‌های میتسوبیشی اوتلندر، لنسر و میراژ در بازار امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

استایل مجلسی هلیا امامی بازیگر شب‌های مافیا + عکس

قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

تکرار سناریوی سرکوب ارز در سال ۱۴۰۳/ دلار ۸۰ هزار تومانی با فرود قوی سیاه در بازار ارز؟

فیلم/جمعیت عظیم افغان‌ها و نصب پرچم افغانستان در ایران!

پست جدید میلاد کی مرام با تم جشن تولد + فیلم

توماج صالحی به اعدام محکوم شد؟

جزییات جدید از پرونده مرگ زهره فکورصبور!

سارا و نیکای پایتخت به ایران بازمی‌گردند؟

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس متفاوت بازیگر گیلدخت

پرفروش‌ترین فیلم‌ های تاریخ سینمای ایران

عکس /هوتن شکیبا در پشت‌صحنه مهمونی

قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی دارد؟

عکس/تغییر چهره ۲ خواهر سریال بزنگاه بعد از ۱۶ سال

سونامی افزایش قیمت خودرو تا کی ادامه دارد؟/ همان پیکان را به مردم بدهند هنر کرده‌اند

پوستر «مست عشق»، سوژه خنده کاربران شد

حکم اعدام برای ۳ پسر به اتهام تجاوز به ۲ دختر نوجوان

شورای اسلامی نسیم شهر منحل شد

چند درصد ایرانی‌ها «مسافرت» می‌روند؟

توماج صالحی به اعدام محکوم شد؟

عزل یک مسئول به‌خاطر ورزش رزمی مختلط در لواسان

اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

بی‌انضباطی‌های نان دار برای فدراسیون

حسین انصاریان‌: نماز جماعت در کشور به خط پایان رسیده است

هشدار باران شدید در ۲۱ استان

عکس/خالکوبی منشوری تتلو

عکسی از پوشش جالب یک زن دیپلمات در دیدار با رئیسی

ماجرای تجمع مردم مقابل فرمانداری بندرعباس

تماس علی دایی با پدر ترانه علیدوستی

یادداشت یک پدر روی کلید کولر + عکس

رئیسی دکتری گرفت + عکس

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه

خلاقیت عجیب و خبرساز وزارت بهداشت در تولید قلیان!

قتل جوان ۱۷ ساله و دستگیری قاتل در نهاوند

حمایت تمام‌قد میرسلیم از بازگشت گشت ارشاد

پیش‌بینی قیمت دلار فردا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

شیرینی فرانسه رفع پلمب شد

تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی

خبر بد و ناراحت‌کننده برای بانوان هوادار تراکتور

چرا مردم هشدار‌های سیل را جدی نمی‌گیرند؟

کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟

این سه ادویه، ماکارونی شما را معرکه می‌کند!

سه سناریو درباره رشد نقدینگی در سال ۱۴۰۳

عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی نیست

گل مژه چشم چیست؟ و آیا درمان دارد؟

اولین تمدیدی پرسپولیس مشخص شد!

ممنوعیت ورود زنان تبریزی به استادیوم+ عکس

یک مزایده بی نظیر در تاریخ صرافی ها: مزایده "ساتوشی حماسی (Epic) " کوینکس اکنون در حال برگزاری است

کت و شلوار هوتن شکیبا جهانی شد+ عکس

قتل وحشتناک مدیر یک شرکت مشهور در برج ۲۰ طبقه‌اش

حقوق رایزن‌های اقتصادی ایران در خارج چقدر است؟

درآمد شغل مدلینگ در ایران چقدر است؟

اعتراض ژاپن به تاکتیک‌های تجاری گوگل

قیمت جدید انواع برنج ایرانی در بازار

شاسی بلند جدید چری که خیلی گران نیست! + عکس

فیلم/پاداش ۱۸ میلیونی فرزند آوری در یک وزارت خانه

فیلم/ وقوع سیل در نطنز

نگاهی به هزینه‌های صداوسیما در سال ۱۴۰۳+ اینفوگرافی