موافق واردات کالای نهایی مشابه ساخت داخل نیستم
واکنش دبیر انجمن لوازم خانگی به پخش رپرتاژ آگهی «ساید بای ساید»

عباس هاشمی

اقتصاد ۲۴- پیرو پخش رپرتاژ آگهی «ساید بای ساید» از شبکه یک رسانه ملی مورخ ۱۴۰۰/۱/۲۴ و پیامد‌های ناشی از انتشار آن در دیگر رسانه‌­های جمعی و فضای مجازی، موارد زیر جهت تنویر افکار عمومی تبیین و تشریح می­‌شود.

متن بیانیه به این شرح است:

۱- انجمن صنایع لوازم خانگی ایران به عنوان تنها تشکل ملی و سبقه قریب به چهار دهه نقش آفرینی مؤثر در صنعت پیشران لوازم خانگی کشور، همواره به طور مستمر بر تقویت تولید ملی، تعمیق ساخت داخل و بومی‌سازی حداکثری با تکیه بر ظرفیت‌­های بالای داخلی تأکید ورزیده و در راستای صیانت از این مهم، همکاری و تعامل صحیح و سازنده با سایر تولید‌کنندگان معتبر کشور‌های جهان را توصیه می­‌نماید.

۲- اینجانب با اعتقاد راسخ به صیانت از حقوق مردم و تولیدکنندگان داخلی و حفظ تعادل و آرامش در فضای کسب و کار در چارچوب مصالح کلی کشور، رسانه­‌ای شدن موضوعات مختلف فنی و تخصصی قبل از حصول نتایج قطعی کارشناسی توسط مراجع ذیصلاح حاکمیتی را قطعاً و یقیناً به صلاح منافع صنعت و اقتصاد کشور ندانسته و اساساً اظهارات بنده در برنامه یاد شده بر این موضوع متمرکز بوده که متأسفانه نسخه کامل گفت‌وگوی تخصصی مربوط پخش نگردیده و صرفاً نسبت به پخش بخش­‌های منتخب و گزینشی از تریبون رسانه در ابعاد ملی اقدام و موجب سوء برداشت مخاطبان خاص و عام گردیده است.


بیشتر بخوانید: گرانی لوازم خانگی در راه است


۳- اینجانب با دارا بودن سبقه خدمت‌گذاری در وزارت صمت و همکاری با فعالان و صنعتگران و تولیدکنندگان معظم ایرانی و در استمرار این مسیر نیز اکنون در کسوت دبیرکلی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران به هیچ وجه معتقد و موافق واردات کالای نهایی مشابه ساخت داخل از هیچ کشوری نبوده و نیستم، لکن طرح موضوع همکاری با تولیدکنندگان معتبر جهانی را با تأکید بر توسعه زیرساخت‌­های صنعتی کشور، پیاده‌سازی استاندارد‌های روزآمد، ارتقای رقابت‌پذیری محصولات تولید داخل، ارتقای دانش فنی در بدنه صنعت شامل محصول‌سازان و قطعه‌سازان، ایجاد ارزش افزوده حداکثری ناشی از رقابت و تعاملات بین‌المللی و حضور مستمر و شایسته کمی و کیفی در بازار‌های صادراتی به عنوان مؤلفه‌­های اصلی توسعه صنعت داخلی بوده و سال‌ها خدمت شفاف و صادقانه اینجانب به عنوان سرباز اقتصاد کشور نیز مؤید و دلیل روشنی بر این اعتقاد و تکیه بر توانمندی و ظرفیت‌های ارزشمند ملی و بومی می­‌باشد.

۴- ارتقاء رتبه و حصول جایگاه ارزشمند تحصیل کردگان و نخبگان ایرانی در سکو‌های علمی و تحقیقاتی جهانی و دستاورد‌های ارزشمند حاصله از حضور سرمایه‌­های انسانی کارآمد در پیشبرد اهداف کلان صنعت و اقتصاد کشور، نافی بهره‌برداری هوشمندانه و آینده‌نگرانه از تعامل و همکاری‌­های سازنده با برند‌های برتر جهانی و هم افزایی با ظرفیت­‌های ارزشمند بومی و ملی و اتکا به ظرفیت­‌ها و توانمندی‌­های داخلی نمی‌باشد.

در پایان عزت و سعادت همه جانبه دست‌اندرکاران صنعت و اقتصاد میهنمان را از صمیم قلب آرزومندم.

عباس هاشمی

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی ایران