تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
معاون وزیر صنعت خبر داد:

پرداخت ۱۲میلیون تومان وام به ازای حفظ اشتغال هر نیروی کار فعال

معاون وزیر صنعت گفت: مجموع تسهیلات کرونایی برای بنگاه‌ها ۵۲ هزارمیلیارد تومان است که در صورت تصویب ستاد ملی به هر بنگاه اقتصادی فعال، به ازای هر نفر شاغل، ۱۲ میلیون تومان تسهیلات اعطا می‌شود.
اشتغال اقتصاد۲۴- افشار فتح الهی، معاون امور حقوقی، مجلس و استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتگوی ویژه خبر ۲۱ شبکه یک سیما، در خصوص نحوه اعطای تسهیلات حمایتی به بنگاه‌های آسیب دیده از کرونا اعلام کرد: مجموع این تسهیلات ۵۲ هزار میلیارد تومان است که در صورت تصویب ستاد ملی به هر بنگاه اقتصادی فعال، به ازای هر نفر شاغل، ۱۲ میلیون تومان تسهیلات اعطا می‌شود.

وی افزود: دولت بنا به شرایط به وجود آمده بعد از شیوع کرونا و برای حفظ اشتغال واحدها و بنگاه‌های اقتصادی و همچنین تأمین سرمایه در گردش آنها، تصمیم به پرداخت این تسهیلات گرفته است.

وی اضافه کرد: کسب و کارهایی که مشمول این طرح می‌شوند، شامل حوزه‌های مختلف از جمله بخش گردشگری، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها، حوزه‌های تولیدی، صنوف و شرکت‌های پخش اقلام مورد نیاز مردم، باشگاه‌های ورزشی و فرهنگی هنری و…، است که به تشخیص دستگاه‌های مرتبط از این طرح بهره مند می‌شوند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: آئین نامه‌ای برای این موضوع پیش بینی شده است که در اولین فرصت به تصویب ستاد ملی مبارزه با کرونا می‌رسد و اطلاع رسانی می‌شود.

فتح الهی گفت: کسب و کارهای زیادی در این ایام به نوعی آسیب دیدند و شرایط آنها مورد توجه قرار گرفته تا آن دسته از کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا، البته به جز بنگاه‌های بزرگ که محدودیت‌هایی در این طرح برای آنها وجود دارد، در اولویت پرداخت تسهیلات قرار گیرند.

فتح الهی افزود: حمایت از بنگاه‌های کوچک و کسب و کارهایی که تعداد شاغلین آنها به سبب تعداد بالای این بنگاه‌ها زیاد است، برای حفظ اشتغال افراد است و به گونه‌ای است که ارقام اختصاص یافته به خود بنگاه‌ها مبلغ پایینی است.

وی تصریح کرد: شرایط اولیه مشمولیت هر بنگاه اقتصادی و هر کسب و کاری برای دریافت این تسهیلات فعال بودن آنها در طول سال ۹۸ است.

معاون امور حقوقی، مجلس و استان‌های وزارت صمت افزود: این بنگاه‌ها باید از زمان ابتدای اسفند سال ۹۸ و همزمان با شیوع بیماری کرونا، تعدیل نیرو نکرده باشند و در سال جاری نیز با این نیروها قرارداد همکاری امضا کنند و این شرایط عمومی اجرای این طرح است.

فتح الهی اضافه کرد: میزان رقم اعطایی بنا به پیشنهاد کارگروه اولیه بوده و آئین نامه اجرایی آن مراحل اولیه تدوین خود را می‌گذراند و باید به تأیید نهایی ستاد ملی برسد؛ پیش بینی شده است به ازای هر نفر ۱۲ میلیون تومان به بنگاه‌ها در قالب تسهیلات پرداخت شود.

بیشتربخوانید:برنامه‌های حمایت از اصناف آسیب پذیر در ایام کرونا ­
معاون وزیر صمت تصریح کرد: تکلیف شده است، هر بنگاه معادل ۵۰ تا ۷۰ درصد تسهیلات دریافتی را با توجه به شرایط، باید به عنوان دستمزد به شاغل مربوطه پرداخت نماید و مابقی مبلغ نیز در قالب سرمایه در گردش در بنگاه اقتصادی مربوطه مورد استفاده قرار گیرد.

وی در خصوص نظارت‌های پیش‌بینی شده برای اعطای این تسهیلات به بنگاه‌ها تاکید کرد: تلاش ما بر این مبناست که این طرح شامل بنگاه‌هایی شود که واقعاً از این شرایط آسیب دیده و نیازمند این منابع هستند و شرایط نظارتی مختلفی نیز در آئین نامه اجرایی پیش بینی شده است و حتماً نظارت دقیق به نحوه پرداخت و هزینه‌کرد این تسهیلات انجام خواهد شد.

فتح الهی اضافه کرد: حتی جرایم و محدودیت‌هایی نیز مدنظر است و در صورتی که بنگاهی این تسهیلات را دریافت و در محلی خارج از طرح استفاده کند، از خدمات بانکی و سایر خدمات به نوعی محروم شده و محدودیت‌هایی متوجه آن خواهد شد و نرخ سود تسهیلات نیز در صورت تخلف افزایش خواهد یافت و جرایمی نیز متوجه بنگاه متخلف خواهد بود.

معاون وزیر صمت گفت: به مصلحت هیچ بنگاهی نیست در سایر مصارف مالی خودی منابع تسهیلات اعطایی را استفاده کند، در مجموع ابعاد نظارتی مختلفی برای این طرح پیش‌بینی شده که بعد از تصویب آئین‌نامه آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
منبع: شاتا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ مراسم عروسی الهام علی‌اف و مهربان علیوا ۴۲ سال پیش با دسته گل های خاص

عکس/ تیپ باورنکردنی صیاد شیرازی ۵۶ سال پیش در مراسم عروسی اش

عکس/ ژست خاص هاشمی رفسنجانی ۴۴ سال پیش در سفر کره شمالی

عکس/ استایل جالب ثریا اسفندیاری ۷۴ سال پیش در حال بازدید از یک پرورشگاه با پالتو پوست

عکس/ استایل اروپایی شهناز و اردشیر زاهدی ۷۴ سال پیش با پالتوی پلنگی

عکس/ تیپ خاص و رسمی فوزیه ۷۰ سال پیش در یک مهمانی با گردنبند مروارید

عکس/ ژست جالب ملک سعود پادشاه عربستان ۷۲ سال پیش در حال اسب سواری با لباس سنتی

عکس/ چهره بامزه المیرا شریفی مقدم در ۸ سالگی با لباس مدرسه

عکس کمتر دیده شده از شناسنامه قدیمی رهبری

عکس/ چهره مهین السلطنه و مهین الدوله، زنان مظفرالدین شاه ۱۱۷ سال پیش با لباس توری و ابرو‌های پیوسته

عکس/ ژست احساسی سارا و نیکا با دو برادر خود در برج میلاد

عکس/ چهره جالب پرنسس دایانا ۳۹ سال پیش در خیمه سلطنتی عربستانی‌ها با لباس تابستانی

تاریخ واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تغییر کرد

دلیل خالی شدن قفسه فروشگاه‌های زنجیره‌ای چیست؟/ پشت پرده‌ کمبود روغن، لبنیات و کالا‌های اساسی در آخرین روز‌های فروردین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

۱۶ هواپیما که برای جنگ طراحی شدند، اما هرگز در میدان نبرد مورد استفاده قرار نگرفتند +عکس

پیش بینی قیمت دلار امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴/ قیمت دلار در دوراهی سقوط و صعود

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴/ بازار طلا چشم‌انتظار مذاکرات رم

عکس/ خانم محجبه موتورسوار در قم

فیلم/ترامپ: من ایران را یک بار تا ورشکستگی رساندم

فیلم/ دلخوری خانم هوادار پرسپولیس: پولتونو گرفتید برید!

عکس/هواداران زن تیم‌های پرسپولیس و سپاهان

هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم

ترامپ: ما اکنون در حال انجام کار‌های زیادی با تهران هستیم

پزشکیان: کار خود را به مذاکرات گره نزده‌ایم

کارترون: پنالتی ما را نگرفتند؛ بازیکن پرسپولیس هم اخراج نشد

یمن: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم

عکس/جدول لیگ برتر بعد از باخت پرسپولیس

آمار رویایی کارترون مقابل پرسپولیس!

آمار عجیب پرسپولیس مقابل سپاهان!

وزیر کار: طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه می‌یابد

پرسپولیس مقابل سپاهان چوبله شد

اعتراض سپاهانی‌ها به داوری قبل از پایان بازی با پرسپولیس

طیب نیا گزینه جدی دولت برای وزارت اقتصاد است

تراکتور یک قدم به قهرمانی نزدیک‌تر شد

شعار تند هواداران تیم پرسپولیس علیه مدیریت باشگاه

الناز ملک کیست؟ /همه چیز درباره بازیگر نقش آیسان سریال سقوط

کرملین: پوتین پیام رهبر انقلاب را پاسخ داد

معرفی هلیکوپتر شناسایی مسلح OH-۵۸D کیووا

بازیگران بین‌المللی نقش بیشتری ایفا می‌کنند

تشکیل پرونده برای خفت‌گیران زن سالمند

لیست جدید خوراکی‌های غیرمجاز

توئیت جدید سخنگوی دولت با ۲ هشتگ معنادار

پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری آغاز شد

ترکیب پرسپولیس برای الکلاسیکو اعلام شد

دماوند در شوک سرمای ناگهانی

لاوروف: ویزای بین ایران و روسیه لغو می‌شود

جزئیات فوت دو قاضی از زبان پلیس

هدیه ویژه تراکتور به هواداران ملوان

حل مشکل صدور کارت‌های ملی تا ۱۴۰۵

قیمت جدید دام‌زنده ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول

عکس/ مراسم عروسی الهام علی‌اف و مهربان علیوا ۴۲ سال پیش با دسته گل های خاص

فیلم/ افشاگری پیمان یوسفی از تیم ملی نوجوانان

وضعیت استقلال برای جام حذفی مساعد نیست

فیلم/ خودنمایی خطرناک در مراسم عروسی

آغاز فروش محصولات ایران‌خودرو با تحویل ۳ ماهه+ جزئیات

فیلم/ دعوت پزشکیان از پوتین برای سفر به ایران

عکس/ ژست احساسی سارا و نیکا با دو برادر خود در برج میلاد

خبر مهم وزیر ارتباطات درباره اینترنت ماهواره‌ای

زیبایی بی نظیر بارش برف بهاری در زنجان

عکس/ چهره جالب پرنسس دایانا ۳۹ سال پیش در خیمه سلطنتی عربستانی‌ها با لباس تابستانی

عراقچی در دیدار با وزیر خارجه روسیه چه گفت؟

دیدار جولانی و نخست‌وزیر عراق در قطر

فیلم/ انهدام بزرگ‌ترین باند فروش اعضای بدن

عکس کمتر دیده شده از شناسنامه قدیمی رهبری