۹ روز متوالی خروج پول حقیقی ثبت شد
قرمزپوشی تابلوی معاملاتی بازار همچنان ادامه دارد و بازار این روزها شرایط سخت و دلهرهآوری را پشتسر میگذارد. بازار سهام که هفتههای سخت و خستهکنندهای را سپری کردهبود با امیدواری به استقبال نیمهدوم سال و فصل پاییز رفت، با اینوجود روند چند روز اخیر بازار استقبال سرد پاییز از بازار کمرمق را بیان میکند.
بازار سهام همچنان گرفتار دوگانه رکود و خروج پول است.
رییس کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: بورس نتوانسته در کنترل قیمت و توزیع کالا عادلانه نقش آفرینی کند و عاملی برای گرانی کالا بود. در واقع مدیریت بورس ایراد دارد و برخلاف انتظاری که از بورس وجود دارد خود بورس عاملی برای گرانی کالا شده است.
نماگر اصلی بازار سهام برای دومین روز متوالی ریزش کرد و ۱۷ هزار واحد افت کرد.
علیزاده: دولت میخواهد سهام عدالت را به طور کامل به دست بگیرد؟! برای جلوگیری از فاجعه به این موضوع ورود کنید
نیمه دوم سال ۱۴۰۲ برای سهامداران بورسی چندان خوب شروع نشده و در هفته اول مهرماه هم، بورس با کاهش یک درصدی شاخص کل و نزدیک شدن به سطح مقاومتی ۲ میلیون واحدی مواجه شده بود. اما روز گذشته و در حالی این روند به هشتمین روز رسید که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه خرد از بازار خارج شد. عددی که ۱۲ برابر چهارشنبه گذشته بود.
اوضاع و احوال ناخوش بورس تهران همچنان ادامهدار است و این مهم سببشده که هر روز که میگذرد، بازیگران تالار شیشهای نسبت به عملکرد بازار سهام بدبینتر شوند. در روزی که گذشت، شاخصکل بورس تهران با افت ۶۴/ ۰درصدی همراه شد و به پلههای ابتدایی کانال دومیلیونواحدی نزدیک شد.
دیروز کلیت بازار سمت و سوی نزولی داشت و شاهد تعادل نزولی در بورس تهران بودیم.
اقتصاد ۲۴ گزارش میدهد؛
اگرچه اخباری همچون افزایش قیمت نفت تا نرخ ۱۰۰ دلار و وضعیت بازارهای موازی همچون طلا و ارز بازار آزاد میتوانستند سیگنالهای مهمی برای بازار سهام در آغاز هفته جاری باشند، اما به عقیده کارشناسان افزایش نرخ بهره بانکی و تصمیمات متناقض سیاستگذار دو عاملی هستند که بورس را تحت تاثیر خود قرار داده است.
امروز نمادهای فملی، فولاد، شبندر، وبملت و شپنا نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند.
عرضه اولیه سهام شرکت پرتوبار فرابر خلیجفارس با نماد "حپرتو" چهارشنبه ۱۲ مهر به روش حراج انجام خواهد شد.