اقتصاد ۲۴ - فلافل نوعی غذای خوشمزه و پرطرفدار است که دستور پخت سادهای دارد و خیلی سریع و راحت آماده میشود. فلافل یک غذای کاملا گیاهی، تند و پر ادویه است که با نخود پخته شده و در جنوب کشورمان با سس انبه و نان باگت در کنار انواع ترشی سرو میشود.
گاهی در هنگام تهیهی این غذا در خانه قرصهای فلافل وا رفته و شکسته میشوند. در این بخش از آشپزخانه نمناک سعی داریم ترفندها و راهکارهایی را برای جلوگیری از وا رفتن فلافل و متلاشی شدن فلافل آموزش بدهیم.
قوام نداشتن خمیر فلافل
استفاده از نخودهای پخته شده یا کنسروی
استفاده کم از آرد یا تخم مرغ
استفاده زیاد از روغن
برای جلوگیری از وا رفتن فلافل روشهایی که در ادامه خواهید خواند را حتما استفاده کنید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه سبزیجات
مواد خیلی شل نباشند
برای جلوگیری از وا رفتن فلافل باید به میزان انسجام مواد بعد از چرخ کردن توجه نمایید. نباید مواد شما شل باشد، زیرا شلبودن مواد سبب میشود که فلافلهای شما پس از تهیه وا برود. بهتر است اندازهی نخودهای چرخ کرده بزرگتر از دانههای شکر باشد تا مایه فلافل ماهیتی سفت داشته باشد.
از تخم مرغ استفاده کنید
برای جلوگیری از شکسته شدن و وا رفتن فلافل میتوانید به مواد یک عدد تخم مرغ بیافزایید.
از آرد لپه استفاده کنید
برای جلوگیری از وا رفتن فلافل به مایهی فلافل مقداری آرد لپه یا سوخاری اضافه کنید. برای انسجام انواع کتلت نیز میتوانید از آرد لپه نیز استفاده کنید. اگر از آرد استفاده میکنید دیگر لازم نیست تخم مرغ اضافه کنید.
آب پیاز را بگیرید
سعی کنید آب پیاز رنده شده را بگیرید و سپس آن را به مواد اضافه کنید. اگر پیاز آبدار باشد، مواد فلافل شل میشود.
از سیب زمینی استفاده کنید
برای جلوگیری از وا رفتن فلافل مقداری سیب زمینی به همراه مواد اولیه چرخ کنید.
مواد فلافل را در یخچال نگه دارید
برای جلوگیری از وا رفتن فلافل، مواد فلافل را بعد از چرخ شدن یک ساعت در یخچال بگذارید تا اصطلاحا خود را بگیرد.
در زمان سرخ کردن از روغن کمتری استفاده نمایید
برای جلوگیری از وا رفتن فلافل هنگام سرخ کردن نباید روغن زیاد باشد و باید به میزانی باشد که روی قرصها را نپوشاند و فقط تا نیمهی آنها بالا بیاید. برای جلوگیری از وا رفتن فلافل هنگام سرخ کردن با قاشق روی فلافلها ضربه بزنید.