تاریخ انتشار: ۰۱:۵۸ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰

نمک را چه زمانی به غذا اضافه کنیم؟

برای آنکه بتوانید بدون مصرف زیاد نمک طعم غذا را خوب نمایید باید وقت آن را بدانید که چه موقع نمک را به غذا اضافه کنیم.

اقتصاد ۲۴- در منابع طب سنتی «نمک» (نمک طعام طبیعی) از جایگاه ویژه‌ای در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف و درمان برخوردار است.

دلایل توصیه به خوردن نمک در ابتدای غذا چیست؟

برای آنکه بتوانید بدون مصرف زیاد نمک طعم غذا را خوب نمایید باید وقت آن را بدانید که چه موقع نمک را به غذا اضافه کنیم. پس با ما همراه شوید.

در صورتی که نمک به مقدار مناسب مصرف شود و کلیه‌ها هم سالم بوده و عملکرد خوبی داشته باشند نمک مورد نیاز بدن تامین می‌شود، اما در صورت تداوم مصرف زیاد نمک و مواد شور و یا اختلال در کارکرد کلیه‌ها یا یکی از سیستم‌های مربوط به دفع، نمک اضافی موجب تجمع آب در بدن شده و ایجاد ورم در تمام و یا قسمت‌هایی از بدن می‌شود.

مصرف زیاد نمک و غذا‌های شور از عوامل موثر بر افزایش فشار خون و بروز بیماری‌های قلبی – عروقی به ویژه در افرادی که سابقه این بیماری‌ها را در خود یا خانواده دارند، می‌شود. طبق تحقیقات مشخص شده است که دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات مضر دیگری نظیر سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و ... نیز بر سلامت دارند.

بهترین زمان نمک زدن به غذا

با توجه به آنکه ضرر‌های نمک را در این مطلب خواندید بهتر است در مصرف نمک به نکات مربوط به آن دقت نمایید. یکی از این نکات زمان مناسب اضافه کردن نمک به غذا است.

سوپ و آبگوشت: در ابتدای پخت نمک بزنید.
گوشت‌ها: درست اندکی قبل از برداشتن از روی حرارت نمک بزنید.
سبزیجات: سبزیجات را در آب نمک دار بپزید.

اگر ماهیتابه شما نچسب نیست، قبل از استفاده، به وسیله یک تکه کاغذ، مقداری نمک به کف آن بمالید تا نچسب شود

نمک برای ترک نخوردن تخم مرغ هم مفید است

برای آنکه هنگام پختن تخم مرغ، آن‌ها در آب ترک نخورند چند راه وجود دارد:
در آبی که تخم‌مرغ‌ها در آن می‌جوشد مقدار زیادی نمک بریزید. قبلاً به وسیله یک سوزن ته‌تخم‌مرغ را سوراخ کنید و آن را داخل‌آب سرد بیندازید. وقتی می‌خواهید تخم‌مرغ بپزد تا سفت شود مقداری سرکه به آب‌اضافه کنید.

منبع: بهداشت نیوز
ارسال نظر