اقتصاد۲۴- صدیف آزادمرد با اعلام این خبر گفت: سال گذشته با برنامه ریزیهای انجام شده و حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تسهیل بررسی استقرار واحدهای متقاضی متناسب با ضوابط استقرار با همکاری معاونت غذا و داروی استان، ضمن بررسی از ۵۴ واحد سرمایه گذاری شده در حوزه تولید کالاهای سلامت محور، شاهد افزایش ۸۸ درصدی متقاضیان سرمایه گذاری در این حوزه در منطقه آزاد ارس نسبت به سال ۹۸ بودیم.
آزادمرد تعداد بازرسی و اعلام نظرهای انجام شده از واحدهای متقاضی سرمایه گذاری حوزه کالاهای سلامت محور در سال ۹۸ را ۳۰ مورد عنوان نمود.
بیشتر بخوانید: لزوم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل درکارگاه های منطقه آزاد ارس
وی با تاکید بر اینکه سیاستی که در ارس در پیش گرفتیم، تسهیل، کمک و حمایت از تجار سرمایه گذار در حوزه سلامت محور و تشویق به تبدیل از وارد کننده به تولید کننده است افزود: ما با همکاری سایر واحدهای سازمان و با حمایت از این اشخاص و شرکتها، آنها را تشویق میکنیم به جای واردات از ظرفیتهای منطقه آزاد ارس برای تولید همان محصولات استفاده کنند و گام به گام ارزش افزوده بیشتری برای کشور به وجود بیاورند.
گفتنی است؛ مدیریت غذا و داروی سازمان منطقه آزاد ارس از بهمن ماه سال ۹۶ با هدف بکارگیری ظرفیتهای داخل و خارج سازمان جهت تسریع و تسهیل انجام امور مربوط به پایش ارزیابی و صدور مجوزهای تولید، ترخیص، صادرات و واردات کالاهای سلامت محور در چهارچوب شیوه نامههای اجرایی در ارس ایجاد شد.
صدور مجوز ترخیص و مصرف مواد اولیه و فرآیند شده و همچنین برخی از امورات اداره کل نظارت و ارزیابی فراوردههای طبیعی، سنتی، مکمل از دیگر وظایفی است که این مدیریت در منطقه آزاد ارس برعهده دارد.