تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

پیشنهاد کاخ سفید به روسیه درباره ایران

سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی گفت که آمریکا و روسیه می‌توانند درخصوص موضوع برنامه هسته‌ای ایران با یکدیگر همکاری داشته باشند.

اقتصاد۲۴- جن ساکی سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدار روسای جمهور آمریکا و روسیه در ماه ژوئن با بیان اینکه هنوز برگزاری این ملاقات قطعی نشده و تاریخی برای آن مشخص نشده است، گفت:، اما به طور کلی باید بگویم که تمرکز ما روی این قرار دارد که اطمینان یابیم در حال حرکت به سمت داشتن روابط با ثبات‌تر و قابل پیش‌بینی (با روسیه) هستیم.

بنابر گزارش وب سایت کاخ سفید، جن ساکی افزود:، اما برخی حوزه‌ها نیز هستند که ما می‌توانیم درخصوص آن‌ها با یکدیگر همکاری کنیم، همچون ایران - تلاش‌های دیپلماتیک مرتبط با ایران از طریق گروه ۱+۵.

وی در ادامه باز هم تاکید کرد که هنوز این دیدار قطعی نشده و بنابراین، چارچوب زمانی یا تاریخی هم برای آن مشخص نشده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر