تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
مومنی:

عملکرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد بررسی شد

در نشستی با حضور «حمیدرضا مومنی» مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و «سید موسی موسوی» نماینده مردم لامرد و مهر در استان فارس، عملکرد منطقه ویژه اقتصادی لامرد مورد بررسی قرارگرفت.

اقتصاد۲۴- نماینده لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: وجود ظرفیت‌های زیرساختی (آب، برق، گاز، جاده شریانی و فرودگاه) در منطقه ویژه اقتصادی لامرد و فعالیت‌های مبتنی بر تجارت و تولید، این منطقه را به یکی از قطب‌های اقتصادی در استان فارس مبدل کرده است.

گفتنی است؛ در (۳۰ فروردین ۱۴۰۰) نیز خط ۴۰۰ کیلوولت دومداره غدیر انرژی لامرد به طول ۳۵ کیلومتر منشعب از خط سراسری عسلویه ـ خنج (جهرم) با تلاش منطقه ویژه اقتصادی لامرد، مشاوران و پیمانکاران پروژه به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.


بیشتر بخوانید: برق کامل فاز نخست مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب تامین شد


منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس و در شش کیلومتری شمال شرق شهر لامرد و در وسعتی برابر با ۸۵۰۰ هکتار از زیر مجموعه‌های سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در محل تلاقی سه استان دارای منابع سرشار نفت و گاز و معادن (فارس، بوشهر و هرمزگان) واقع شده است.

منبع: فرینا
ارسال نظر