اقتصاد ۲۴- بیش از یکسال از ورود ویروس کرونا به کشور میگذرد و در این مدت ما برخی هموطنانمان را به دلیل ابتلا به این ویروس از دست دادیم، اما بسیاری دیگر نیز با مراجعه به بیمارستانهای کشور و دریافت خدمات سلامت موفق شدند جان سالم از این ویروس به در ببرند.
به گزارش عصر خبر، حدود ۱۰۸ بیمارستان از ۱۷۰ بیمارستان تهران بیشترین خدمات را به بیماران مبتلا به کرونا ارائه کرده اند. بسیاری از شهرستانهای استان تهران فاقد بیمارستان هستند در حالی که جمعیتی زیادی هم دارند. به گفته مقامهای مسئول در عین حال تطابقی بین استعدادهای بهداشتی و درمانی و نیازمندیها حتی قبل از کرونا وجود نداشت و در تهران نسبت به میانگین کشوری کمبود تخت بیشتری بوده و تعداد تختهای تهران متناسب با جمعیت نیست. این در حالی است که برخی از مناطق پایتخت جمعیتی معادل یک استان کشور دارند.
هر چند به گفته دکتر زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران که رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم است این دانشگاه بالاترین و بیشترین حجمارائه خدمت به مبتلایان کرونا درکشور را در کارنامه خود ثبت کرده است، اما تا کنون هیچ مقام مسئولی اعلام نکرده است که بیشترین بستری و ویزیت سرپایی بیماران مبتلا به کرونا مربوط به کدام بیمارستان تهران میشود؟ و آیا اصولا مقامهای ارشد کشور، رئیس جمهور، وزیر بهداشت و حتی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران میدانند که کدام بیمارستان تهران بیشترین بیماران بستری کرونایی را در کشور دارد.
اطلاعات دریافتی حاکی است که بیمارستان میلاد تهران با حدود ۵۰۰ تخت بستری بیماران مبتلا به کرونا در حال حاضر بیشترین بیماران کرونایی را در کشور در خود جای داده و مشغول خدمت رسانی است.
از رئیس جمهور و وزیر بهداشت انتظار است که هر طوری که خود صلاح میدانند با یک خسته نباشید به کارکنان و مسئولان بیمارستان میلاد خستگی را از تن ایثارگران سلامت درکنند چرا این کار به طور قطع میتواند باعث روحیه به کارکنان بیمارستانهایی شود که با بیشترین ظرفیت خود به بیماران مبتلا به کرونا خدمات میدهند و انرژی مضاعفی را در کادر درمان برای خدمت ایجاد میکند.