اقتصاد۲۴- در نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه خبرنگاری پرسید چرا از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه به برخی فعالان رسانهای درباره حضور آیت الله رییسی در انتخابات تذکر داده شده است؟
اسماعیلی در پاسخ به این سوال گفت: در دستورالعمل پیشگیری از جرایم انتخاباتی وظایفی را به عهده واحدها گذاشته شده است. این تذکر به همه رسانههای دولتی و غیردولتی با گرایشات سیاسی مختلف داده شده است. این تذکرات درباره موارد تخریب همه نامزدها به همه رسانهها داده شده است. در این ارتباط پرونده تشکیل نشده و کسی احضار و جلب نشده، ولی با مشاهده عبور از خطوط قرمز قانونی تذکراتی داده شده و بسیار موثر بوده است.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: طبق رصد ما برخی افراد خارج از مجموعه قضاییه تذکراتی داده اند که معلوم شد اینها جاعل هستند و دارای سمت نیستند. این بخش را جدا کنید، ولی مجموعه قوه قضاییه برای همه رسانهها درباره تخریب همه نامزدهای انتخاباتی تذکر داده است.
بیشتر بخوانید: افشاگری خواهر فرامرز از قتل بیرحمانه داماد خانواده خرمدین
واکنش سخنگوی قوه قضاییه به فرزندکشیهای اخیر
غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری خود به اخبار فرزندکشیهای اخیر واکنش نشان داد.
سخنگوی قوه قضاییه درباره فرزندکشیهای اخیر گفت: فرق ندارد فرزند کشی، پدرکشی، مادرکشی یا برادر کشی. کشتن جنایت است و باید از این عمل هولناک جلوگیری کرد. به لحاظ مطالعات آسیب شناسی و اصلاح برخی قوانین و تشدید مجازات آنها به خصوص از جنبه عمومی قتلهایی که اولیای دم از قصاص گذشت میکنند، میتوان از این عمل جلوگیری کرد. قوه قضاییه با تشدید مجازات این جرایم از جنبه عمومی نظر مثبت دارد. امیدواریم شاهد کاهش این قبیل جنایات باشیم.
فیلترینگ اینستاگرام و اقدام جاویدنیا
خبرنگاری درباره دستور لغو فیلترینگ اینستاگرام سوال کرد. اسماعیلی گفت: در این حوزه اطلاعرسانی انجام شده است. اقدام شخص مذکور خارج از حوزه وظایف و اختیارات اداری و قضایی ایشان بود. به این لحاظ اقدام خارج از مقررات قانونی بلافاصله ملغی الاثر اعلام شد و بلافاصله پرونده او به دادسرای انتظامی منعکس و نتایجی هم حاصل شد.
تخلفات انتخاباتی در کلاب هاوس
خبرنگاری درباره تخلفات انتخاباتی در کلاب هاوس سوال کرد. سخنگوی قوه قضاییه پاسخ داد: قانون انتخابات ریاست جمهوری، مجلس و شوراها تخلفات حوزه انتخابات را احصا کرده اند. ما ابتدائا تدابیری را اتخاذ کردیم این تخلفات انجام نشود. برای ما عملی که قانونگذار جرم دانسته ملاک است و فرقی بین فضای مجازی و غیر این فضا قائل نیستیم. در این حوزه رصدهای لازم انجام میشود. چنانچه جرمی اتفاق افتاد، همانگونه که تاکنون برخورد شده است، با همکاری پلیس فتا برخورد میشود. اشراف لازم وجود دارد و اگر جرمی اتفاق بیفتد مانند سایر جرایم برخورد میشود.