تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

وعده‌های اقتصادی محسن رضایی تمامی ندارد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت وظیفه دارد که تولید را تقویت کند نه این بی‌تفاوت باشد، گفت: همکاران من برای تهیه برنامه روستا، در روستا زندگی کرده‌اند.

اقتصاد ۲۴ -  سعید جلیلی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تلویزیون اینترنتی خود گفت: نگاه ما این است که هر روستا باید سلول جهش کشور باشد؛ بنابراین صرف ارائه خدمات ابتدایی به روستا، کافی نیست. دولت باید زمینه استفاده حداکثری از همه فرصت‌های روستا از جمله فرصت‌های کشاوری، گردشگری، فرهنگی و .. را فراهم کنید.

وی با بیان اینکه ما به سی و یک استان رفتیم و شهر به شهر بررسی کردیم، تصریح کرد: مسئول کارگروه روستا و عشایر دولت سایه، برای پژوهش دقیق و ارزیابی واقعی، بیش از یکسال در استان‌های مختلف زندگی کرد و مداوم با روستانشینان و عشایر در ارتباط بود.

جلیلی افزود: وقتی برنامه حوزه کشاورزی مشخص نباشد، یک سال پیاز کمیاب می‌شود و یک سال دیگر روی دست کشاورزان می‌ماند.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه برخی مشکلات در حوزه‌های مختلف بسیار تاسف بار بود، اذعان داشت: تجهیزات شرکت تعاونی چهار هزار نخل‌کار در سعدآباد بوشهر به علت بدهی توسط بانک تصرف شده بود و قطعات دستگاه‌ها را جدا کرده و می‌فروختند.

وی خاطر نشان کرد: شما این اتفاق را با نود هزار معوقه بانکی در دست یازده نفر مقایسه کنید؛ دولت وظیفه دارد که تولید را تقویت کند نه این بی‌تفاوت باشد.

جلیلی گفت: تابستان سال نود و هشت چندین روستای فعال در همدان را بازدید کردم؛ روستای کِردآباد در همدان، بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی پوشاک داشت که در ایامی که کشاورزی نداشتند، فعالیت می‌کردند.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: روستای صالح آباد در همدان، تولیدکننده اتاق کامیون بود. صبح جمعه به روستای ویان در همدان رفتم، در هر مغازه‌ای جوانانی بودند که با انگیزه کار تولیدی انجام می‌دادند و درآمد خوبی داشتند.

او معتقد است: دولت اگر منفعل نباشد و ادارات صنعت علاقه‌مند به تقویت خوشه‌های صنعتی و تولیدی بوده و پیگیر کار جوانان باشد و همچنین خدمات لازم را داوطلبانه به آن‌ها ارائه کنند، آن سلول جهش شکل می‌گیرد.


صداوسیما مناظرات را از محدودیت خارج کند

 محسن رضایی میرقائد روز دوشنبه در جمع خبرنگاران طرح جامع معیشت ایرانیان را در سه بخش یارانه، حقوق زنان خانه دار و مسکن برشمرد و گفت: این سه بخش اصلی برای حل مشکلات مردم اجرا می‌شود و با این سه فعالیت، مشکل معیشت مردم و به خصوص دهک‌های پایین جامعه برطرف می‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره پرداخت یارانه ۴۵۰ هزار تومانی اظهار کرد: منابع تامین پرداخت یارانه ۴۵۰ هزار تومانی مشخص و روشن است و از صرفه جویی یارانه‌ای بدست می‌آید که اکنون به اقشار غیر نیازمند پرداخت می‌شود. از یارانه‌ای که به دهک‌های ثروتمند پرداخت می‌شود صرفه‌جویی شده و به ۴۰ میلیون ایرانی پرداخت خواهد شد.

وی افزود: این یارانه در وهله اول به ۴۰ میلیون ایرانی پرداخت می‌شود و هر دو سال ۱۰ میلیون نفر به این جمعیت افزوده خواهد شد.

رضایی با اشاره به پرداخت حقوق به زنان خانه دار گفت: ما خانه‌داری را شغل محسوب می‌کنیم و به زنانی که دوره‌های ۶ ماهه آموزش و تربیت فرزند و بهداشت و سلامت خانواده را دیده و کارنامه بهداشتی و تربیت فرزند دریافت کنند، حقوق می‌دهیم که البته اولویت اول با زنان دارای بیش از ۲ فرزند است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین در بحث تامین مسکن گفت: هر زوج جوان با ۱۰ درصد آورده و ۹۰ درصد وام بانکی با اقساط ۴۰ تا ۵۰ ساله می‌توانند صاحب خانه شوند. زمین این طرح هم ارزان قیمت یا رایگان در اختیار این زوج‌ها در طرح نهضت خانه‌سازی ایرانیان قرار می‌گیرد و با اجرای این سه طرح، بخش عظیمی از معیشت از روی دوش مردم برداشته می‌شود.

رضایی با اشاره به برگزاری نخستین مناظره تلویزیونی نامزد‌های این انتخابات، تصریح کرد: تقاضا دارم دوستان صداوسیما مناظرات را از محدودیت‌ها خارج کنند و اجازه دهند مناظرات ادامه پیدا کند، چون بسیاری از بحث‌ها نیمه تمام می‌ماند که با برگزاری مناظرات مکمل، بحث‌ها بین دو یا سه نامزد می‌تواند ادامه داشته باشد.

وی افزود: در مورد فرم مناظرات نیز باید گفت مناظرات سه یا چهار دقیقه‌ای کم است و اگر زمان آن به ۵ یا ۶ دقیقه افزایش می‌یافت اصلاح خوبی می‌شود. همچنین مانند مناظرات دوره‌های قبلی، اجازه بدهید نامزد‌ها از پشت تریبون حرف‌هایشان را بزنند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر