تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

دفاع محسن رضایی از وعده پرداخت یارانه و حقوق برای زنان خانه‌دار

محسن رضایی گفت: درباره نقد آقایان زاکانی و همتی هم می‌گویم، ۱۳۷ میلیارد ارزش یارانه پنهان است. مطمئن باشید با کمک پولی که در کشور حیف و میل می‌شود می‌توان مشکلات را حل کرد.

اقتصاد ۲۴ - محسن رضایی در ادامه مناظره در دفاع از سخنان خود گفت:

مردم ما در سخت‌ترین شرایط و دوران زندگی می‌کنند؛ هم‌اکنون دچار تبعیض، فساد و نوسانات دائم اقتصادی قرار داریم و مردم اصلاً نمی‌دانند فردا چه خبر است و نمی‌دانند فردا چه چیزی گران می‌شود؟

اما آیا تورم را می‌توان کاهش داد؟ بله می‌شود. آیا می‌توان با کرونا مقابله کرد؟ بله، آیا می‌شود ارزش پول را به قدرت گذشته برگرداند؟ بله می‌توانیم این کار را انجام دهیم و حتی کشور‌های ضعیف‌تر از ما این کار را کردند و چگونه است که ملت ایران و کشورمان نمی‌تواند این کار را انجام دهد.

متأسفانه واژه ما نمی‌توانیم در ۲-۳ دهه اخیر وارد ادبیات ما شده است و نسل جوان ما را هم تحت تأثیر خود قرار داده است این در حالی است که جوانان قدیم افرادی بزرگ بوده و قهرمان ملی بودند که با دست خالی کار‌های بزرگی انجام می‌دادند و با اوضاعی که به وجود آوردند آن‌ها را به حاشیه برده‌اند.

من معتقدم سال ۱۴۰۰، سال گشایش است و امید دیدنی است.

نقدی هم به اظهارات آقای همتی و آقای زاکانی دارم. من تعجب می‌کنم از این اظهارات؛ ارزش ۱۳۷ میلیارد دلار معادل ارزش یارانه‌های پنهان است. در حالی که این موضوع توسط ده‌ها منبع بیان شده است که بانک جهانی، آژانس بین‌المللی انرژی، مؤسسه بین‌المللی در ایران.

آقای همتی که رئیس بانک مرکزی است باید قاعدتاً این موضوع را بداند و آقای زاکانی هم که رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس است باید به خوبی موضوعات را بداند. آقای همتی و آقای زاکانی مطمئن باشید پولی که در کشور حیف و میل می‌شود با صرفه‌جویی در آن می‌توانیم بسیاری از مشکلات کشور را حل کنیم.


بیشتر بخوانید: توئیت فوتبالی محسن رضایی


بخشی از اظهارات آقای رئیسی را قبول دارم مدیریت جهادی اگر در کشور مستقر شود خیلی از مسائل را حل می‌کند. متأسفانه واقعاً در کشور برنامه نیست و این دولت در چهار سال اول سه بار برنامه خود را تغییر داده است.

من بحث آقای جلیلی را کاملاً قبول دارم و از آقای علی عسگری رئیس سازمان صداوسیما می‌خواهم که اگر می‌توانند بحث مناظره سوم را تغییر دهند. ولی خود ما هم بایستی از این موضوع استفاده کنیم و وقتی سؤال که می‌پرسند من درباره بانوان و اهل تسنن و ... صحبت کرده‌ام و ا گر این موضوع تغییر پیدا نکرد من از نامزد‌ها می‌خواهم که خودمان بتوانیم دیدگاه‌مان را در ابعاد دیگر مطرح کرده و این خلاء را جبران کنیم.

سعید جلیلی نیز در بخش سوم این مناظره در دفاع از دیدگاه‌های خود با بیان اینکه نقش رئیس جمهور فراتر از دستگاه هاست اظهار کرد: در برخی موضوعات رئیس جمهور باید ماموریت تعریف کرده و دستگاه‌ها را هم افزا کند و پیشبرد موضوع را پیگیری کند که آیا به نتیجه رسیده است.

وی با اشاره به تمایز کار نمایشی با کار واقعی گفت: ۵۰ درصد جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند. در این هشت سال از حقوق خانم‌ها صحبت شده، اما نتیجه آن تقریبا هیچ بوده است. ۱۸ طرح و برنامه را دولت آورده، اما نتیجه آن چه بوده است؟ زنان سرپرست خانوار چه امکانات بیشتری به دست آوردند. چه ابتکاراتی برای اشتغال خانم‌ها ایجاد شده است؟

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: کار واقعی برنامه و پیگیری جدی می‌خواهد، برخی ماموریت‌ها تعریف شده، اما حتی یک بار هم جلسه تشکیل نشده و پیگیری نشده است. در این مدت هزاران و ده‌ها هزار خانم سرپرست خانوار یا بد سرپرست بودند که دولت وظیفه داشته برای آن‌ها برنامه تهیه کند. آمار طلاق نسبت به ازدواج افزایش یافته و برای حل آن برنامه نیاز داریم. طرحی برای زنان روستایی تعریف شده با بودجه حدود ۵۰۰ میلیون دلار با عنوان آگاه سازی زنان روستایی از حقوق خود که جمعیت مخاطب آن ۵۱۰ نفر بودند؛ این‌ها کار نمایشی است نه کار واقعی.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر