تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۰

خطرناک‌ترین غذا در تابستان

یک متخصص کیفیت فناوری غذا در روسیه، دو محصول خطرناک را برای سلامتی ذکر کرد که مصرف آن‌ها در گرما توصیه نمی‌شود.

اقتصاد۲۴- به نقل از اسپوتنیک، یوگنی دانکو، متخصص کیفیت فناوری غذا در روسیه، دو محصول خطرناک را برای سلامتی ذکر کرده است که مصرف آن‌ها در گرما توصیه نمی‌شود. ماهی و مرغ (ران، بال) از جمله موادی هست که باید با دقت در فصل گرما انتخاب شوند.

دانکو در این خصوص گفت: در فصل گرما، مرغ از داخل شروع به خراب شدن می‌کند. اگر واقعاً مرغ را دوست دارید، خود آن را بپزید: (مرغ یا گوشت گاو) بخرید، پیاز، هویج، کره اضافه کنید و اینگونه از گوشت لذت ببرید، اما در انتخاب ماهی بسیار دقت کنید.

وی افزود علاوه بر بو، تعدادی از علائم دیگر هنگام انتخاب ماهی کمک خواهد کرد. ماهی‌های کهنه می‌توانند طعم ترش یا تلخی داشته باشند.


بیشتر بخوانید: آیا پنیر برای قلب مضر است؟


در فصل تابستان حتما دقت کنید از فروشگاه‌های معتبر و مناسب ماهی را خریداری کنید. همچنین نباید ماهی را سرخ کرد بلکه بهتر است ماهی در آب خود پخته شود، بعد از پخته‌شدن نیز می‌توان از روغن زیتون، کنجد و هسته‌انگور به میزان کم استفاده کرد.

ارسال نظر