تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۰
رئیس اتحادیه صوتی و تصویری و تلفن همراه در گفتگو با اقتصاد ۲۴ تشریح کرد:

چرا واردات گوشی‌های شیائومی به ایران ممنوع شد؟/ احتمال افزایش قیمت گوشی شیائومی

به گفته رئیس اتحادیه صوتی و تصویری و تلفن همراه و لوازم جانبی، با اعمال ممنوعیت واردات برخی از مدل‌های برند گوشی‌های شیائومی، بازار با کمبود و نبود برخی گوشی‌های ارزان قیمت و پرطرفدار روبرو می‌شود و قیمت سایر مدل‌ها نیز افزایش می‌یابد.

اقتصاد ۲۴ - میناسادات حسینی: خبر ممنوعیت واردات برخی مدل‌های پرتقاضای موبایل از جمله شیائومی به علت مشکل عدم مسیریابی صحیح سرشماره‌های اضطراری، شوکی را به فعالان این بازار وارد کرد، زیرا اگر این ممنوعیت ادامه دار باشد، با توجه به سهم قابل توجه در بازار و قیمت مناسب این مدل‌ها در مقایسه با سایر برندها، عرضه و تقاضا با نوسان روبرو می‌شوند و تامین گوشی مورد نظر با مشکل مواجه خواهد شد.


بیشتر بخوانید:  ممنوعیت واردات شیائومی به افزایش قیمت در بازار موبایل منجر می‌شود؟


در همین خصوص سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی در تشریح این قضیه اعلام کرد: اگر تلفن‌های همراه وارداتی به کشور از سرشماره‌های اضطراری ۱۱۰، ۱۱۵ و ۱۲۵ پشتیبانی مستقیم نکنند، جلوی وارداتشان گرفته می‌شود. این در حالی است که، چون شرکت‌های سازنده به دلیل شرایط تحریم به صورت مستقیم به ایران کالا نمی‌فروشند، چنین درخواستی از ایران به آن شرکت‌ها نتیجه نخواهد داد.

گرانی تلفن همراه در پی ممنوعیت واردات گوشی‌های شیائومی

رئیس اتحادیه صوتی و تصویری و تلفن همراه و لوازم جانبی در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: پیش از این برند‌های سامسونگ، ال جی و نوکیا چنین مشکلی را داشتند و واردکنندگان تعهد دادند و مشکل حل شد.

ابراهیم درستی ادامه داد: در حال حاضر هم بر این باوریم که واردکنندگان برند شیائومی تعهد بدهند که از این به بعد آن نرم افزار در گوشی باشد که بتوانند اگر سیم کارت در تلفن همراه نبود به هر صورت مالک بتواند با ۱۱۰، ۱۱۵ و یا شماره‌های اضطراری دیگر تماس بگیرد.

یک سوم بازار موبایل در اختیار شیائومی است

رئیس اتحادیه صوتی و تصویری و تلفن همراه و لوازم جانبی ادامه داد: ما بر این باوریم که برند‌های گوناگون تلن همراه باید سهم بازار خود را داشته باشند و در حال حاضر شیائومی یک سوم سهم کلی از بازار را دارد.

درستی در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: طبق چارچوب و قاعده‌ای که وجود دارد باید گمرک و قسمت مقررات زدایی اقدام کند و هر کاری که به نظم بازار لطمه می‌زند انجام ندهند. یعنی اتفاقی نیفتد که قیمت کالا افزایش یابد، ولی در عین حال حق و حقوق مصرف کننده هم رعایت شود، زیرا این کار موجب افزایش قیمت گوشی خواهد شد.

قیمت موبایل ثابت مانده است

یکی از فروشندگان تلفن همراه نیز در مورد وضعیت این روز‌های بازار گفت: بعد از عید ۱۵ تا ۲۰ درصد گرانی را در بازار موبایل داشتیم، ولی دو هفته است که قیمت انواع گوشی در بازار ثابت است.


بیشتر بخوانید: واردات گوشی‌های شیائومی، وان‌پلاس و نوکیا ممنوع می‌شود


این فرد ادامه داد: دو هفته پیش با تغییر کانال ارز به ۲۴ و سپس ۲۵ هزار تومان، قیمت گوشی اندکی گران شد، ولی از آن زمان به بعد ثابت است.

چشم انداز بازار موبایل در دولت ابراهیم رئیسی

این فروشنده موبایل در پاساژ چارسو گفت: خرید و فروش در بازار تلفن همراه کما فی السابق ادامه دارد.

این فرد در پاسخ به اقتصاد ۲۴ مبنی بر اینکه چه چشم اندازی برای تلفن همراه پیش بینی می‌کند، گفت: بازار تلفن همراه به صورت مستقیم به بازار ارز وابسته است، زیرا موبایل با ارز آزاد وارد می‌شود؛ بنابراین تغییر در قیمت ارز، این بازار را دستخوش نوسان می‌کند. هرچند تصور من بر این است که با توجه به تغییر دولت در هفته‌های آینده، تا آن زمان تغییری در نرخ ارز و بالتبع موبایل نداشته باشیم.

ارسال نظر