تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.

اقتصاد ۲۴- در آموزش طرز تهیه یک آب دوغ خیار متفاوت با خامه، شیر و تربچه با ما همراه باشید تا با تهیه آن در منزل، یک طعم متفاوت از این غذای ساده و خوشمزه را بچشید.

مواد لازم برای چهار نفر

شیر: یک پیمانه
خامه: نصف پیمانه
تربچه: ۴ تا ۵ عدد
گردو: ۱۰ تا ۱۲ عدد
سبزی خشک معطر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (نعنا، جعفری، ترخون، مرزه و ریحان)
خیار: ۴ تا ۵ عدد
پیازچه: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدارلازم
کشمش پلویی: یک پیمانه
ماست: ۴ پیمانه
دوغ ترش: یک لیتر
نان خشک: برای سرو
یخ: برای سرو
آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها

طرز تهیه

ماست را در یک کاسه بریزید و آن را خوب هم بزنید تا بافت یکدستی به خود بگیرد. سپس خیار خرد شده را به آن بیفزایید و هم بزنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر بسیار خوشمزه


شیر، خامه، دوغ، کشمش، گردوی خرد شده، تربچه خرد شده، سیزی خشک معطر، نمک و فلفل سیاه را در کاسه بریزید و با ماست و خیار، خوب هم بزنید.

آب دوغ خیار را یک ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید تا جا بیفتد و ترش‌تر شود.

پیازچه خرد شده، نان خشک و چند تکه یخ در کاسه بریزید. آب دوغ خیار را پس از ۱۰ دقیقه سرو کنید.

ارسال نظر