تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
احمدی خبر داد:

تولید سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن انواع عصاره توسط شرکت چاشنی زرین

احمدی گفت: سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن انواع عصاره و چاشنی غذایی توسط این شرکت که در منطقه ویژه اقتصادی پیام مستقر است تولید می‌شود.

اقتصاد۲۴- شیرزاد احمدی افزود: این شرکت در سال ۹۵ و با ثبت برند ZER با هدف تولید و بسته بندی انواع عصاره ها، چاشنی‌های غذایی، سوپ‌های نیمه آماده و روغن زیتون در منطقه ویژه اقتصادی پیام فعالیت خود را آغاز کرد.

احمدی اضافه کرد: با مجموع اقدامات صورت گرفته شرکت توانایی صادرات سالانه یک هزار تن انواع عصاره به ارزش بیش از ۲ میلیون دلار و ۴۰۰ تن انواع سوپ نیمه آماده به ارزش بیش از یک میلیون دلار را دارد.


بیشتر بخوانید: نخستین تاکسی هوایی در فرودگاه بین المللی پیام رونمایی می‌شود


وی خاطر نشان کرد: با بهبود و بررسی مستمر زیر ساخت‌های فناوری و رعایت اصول رضایت مشتری، تولید با اولویت و هدف غذای سالم در این هولدینگ و شرکت‌های مجموعه آن نهادینه شده است.

همچنین شرکت چاشنی زرین البرز موفق شده فرصت شغلی برای حداقل ۳۵ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم را ایجاد که این راه تا رسیدن به هدف تولیدات هر چه بیشتر و با کیفیت‌تر و اشتغال زایی ادامه خواهد داشت.

منبع: فرینا
ارسال نظر