تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

آخرین آمار جهانی کرونا شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰

مجموع مبتلایان به بیماری کرونا در جهان تاکنون به ۲۰۶ میلیون و ۹۷۴ هزار و ۸۸۰ نفر رسیده، مرگ چهار میلیون و ۳۵۸ هزار و ۴۷۱ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۱۸۵ میلیون و ۵۹۹ هزار و ۲۱۲ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند.

اقتصاد۲۴- بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا با بیش از ۳۷.۳ میلیون مبتلا و بیش از ۶۳۷ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۲.۱ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۰.۳ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۵۶۷ هزار و هند با بیش از ۴۳۰ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ ایالات متحده ۳۷,۳۶۴,۷۰۰ ۶۳۷,۱۶۱
۲ هند ۳۲,۱۵۶,۴۹۳ ۴۳۰,۷۶۲
۳ برزیل ۲۰,۳۱۹,۰۰۰ ۵۶۷,۹۱۴
۴ روسیه ۶,۵۵۷,۰۶۸ ۱۶۸,۸۶۴
۵ فرانسه ۶,۴۲۵,۴۳۶ ۱۱۲,۵۶۱
۶ انگلیس ۶,۲۱۱,۸۶۸ ۱۳۰,۸۰۱
۷ ترکیه ۶,۰۳۹,۸۵۷ ۵۲,۸۶۰
۸ آرژانتین ۵,۰۷۴,۷۲۵ ۱۰۸,۸۱۵
۹ کلمبیا ۴,۸۶۰,۶۲۲ ۱۲۳,۲۲۱
۱۰ اسپانیا ۴,۶۹۳,۵۴۰ ۸۲,۴۷۰

براساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۱۶۸ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است.


بیشتر بخوانید:  آخرین آمار جهانی کرونا سه شنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰


براساس آمار فوق در حال حاضر در ۳۲ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون نفر عبور کرده‌ است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، فرانسه، انگلیس، ترکیه، آرژانتین، کلمبیا، اسپانیا، ایتالیا، ایران، آلمان، اندونزی، مکزیک، لهستان، آفریقای جنوبی، اوکراین، پرو، هلند، عراق، فیلیپین، جمهوری چک، شیلی، کانادا، بنگلادش،مالزی، بلژیک، سوئد، پاکستان، ژاپن و رومانی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر