اقتصاد۲۴- سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر اظهارکرد: اعضای این باند سه نفره با ترفند "ارسال پیامکهای جعلی ابلاغیات قضائی در پوشش سامانه ثنا قوه قضائیه" حاوی لینک بد افزار از کاربران درخواست میکرد که فرم اقرار جعلی عدالت ایران را به جهت اطلاع از ابلاغیات قضائی بر روی گوشی تلفن همراه خود نصب کنند.
این مقام مسئول ادامه داد: این افراد پس از انجام این فرآیند و به دست آوردن دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن همراه قربانی و از طریق به دست آوردن اطلاعات کارت بانک فریب خوردگان نسبت به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی آنان اقدام میکردند.
وی افزود: پس از اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس فتا در استان زنجان متهمان مورد شناسایی قرار گرفتند و ضمن هماهنگی با مقام قضائی در محل سکونت خود دستگیر شدند.
سرهنگ پاشایی ادامه داد: تجزیه و تحلیل نحوه ارتکاب جرایم حوزه اسکیمر و پیامکهای جعلی مبین این قضیه است که مجرمان عمدتا با سوءاستفاده از شرایط عمومی کشور در ایام تعطیلات آخر هفته و یا سایر مناسبتهای خاص که دارای تعطیلات عمومی چند روزه است، دست به این گونه جرایم میزنند.
بیشتر بخوانید: کلاهبرداری ۱۰۰ میلیونی زن شیاد
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از هموطنان خواست که فریب اینگونه کلاهبرداریها را که به دفعات متعدد هشدارهای آموزشی از طریق رسانه ها، خبر گزاری ها، سایتها و کانالهای خبری به سمع و نظر آنها رسیده، نخورند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: شهروندان همواره آگاه باشند که سازمانها و نهادهای خصوصی و دولتی عمدتا از شماره تلفنهای پوششی موسوم به " number mask " به جهت اطلاع رسانی و ابلاغیات استفاده میکنند و به هیچ عنوان از شماره تلفنهای شخصی استفاده نمیکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا؛ وی به عموم مردم توصیه کرد: در صورت مواجه با اینگونه پیامکهای جعلی ضمن بی توجهی به محتوای پیامک موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به جهت رسیدگی سریعتر اطلاع دهند.