به گزارش جامعه ۲۴- گمانه زنی ها در مورد انتخاب رئیس جمعیت هلال احمر در رسانه ها و میان خود اعضای جمعیت بالا گرفته است، به نظر می رسد رئیس جمعیت تا ابتدای مهرماه تغییر میکند. این روزها هلال احمر سخت در حال تهیه واکسن است اما براساس آنچه کارشناسان، مدیران قبلی و فعلی و دلسوزان می گویند این جمعیت از اهداف اصلی خودش در سال های اخیر فاصله گرفته و همین امر شکاف دیوار مردم و هلال احمر را عمیق تر کرده است.
در مورد الزامات موفقیت در هلال احمر و باید و نبایدهای انتخاب رئیس جدید جمعیت با محمود مظفر، رئیس اسبق سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفتگو کردیم.
محمود مظفر با اشاره به چالشهای پیش روی جمعیت هلال احمر در دولت جدید گفت: هلال احمر در حال حاضر سه وجه برایش بسیار با اهمیت است که باید به آنها پرداخته شود. اگر هر یک از این سه ضلع به درستی مورد توجه قرار نگیرد، نمیتوان گفت که کار به درستی پیش رفته است. موضوع مهم این است که در سالهای اخیر خدشهای به اعتماد مردم نسبت به هلال احمر به وجود آمده است که باید هرچه سریعتر این خدشه برطرف و مسئولان هلال احمر با اقداماتشان این نهاد مردمی را در نزد افکار عمومی همانند گذشته ثابت کنند. نباید مردم نسبت به هلال احمر بی تفاوت باشند.
وی ادامه داد: موضوع مهم دیگر وجه بین المللی هلال احمر است. باید از ظرفیت بین المللی هلال احمر به درستی استفاده شود چرا که با این ظرفیت میتوان در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و واکسن اقداماتی را انجام داد که تاثیر آن در داخل مشهود باشد. با کار مضاعف در حوزه بین الملل باید وجه بین المللی هلال احمر را به آن بازگرداند و از این ظرفیت مغفول مانده استفاده کرد.
رئیس اسبق سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه نباید نسبت به امدادگران و کارکنان بی تفاوت بود، افزود: بیانگیزگی امدادگران و کارکنان هلال احمر قطعا در حوادث و عملیاتهای نجات خود را نشان میدهد. اگر نیرویی بدون دغدغه و استرس کاری به عملیات اعزام شود قطعا عملکرد بهتری را برجای میگذارد. مدیران جدید باید انگیزه امدادگران را افزایش دهند.
بیشتر بخوانید: سایه بیاعتمادی بر روند واکسیناسیون کرونا در ایران +فیلم
مظفر در مورد اینکه چه شخصی برای ریاست بر جمعیت هلال احمر خوب است، گفت: بهتر است فردی از بدنه هلال احمر که با ساختار جمعیت و حوزههای مختلف آشنا است و شناخت کافی دارد برای این پست انتخاب شود چرا که او میتواند کار را از ایستگاه دهم شروع کند. اینکه مدیری خارج از بدنه هلال احمر بیاید و بخواهد از صفر تازه با جمعیت آشنا شود و بعد کار را شروع کند، نیرو و جمعیت را به عقب میبرد و حداقل دو سال زمان نیاز دارد تا سوار کار شود.
به گفته وی، انتخاب مدیر از بدنه هلال احمر کار را به ایستگاه دهم میبرد چرا که ما فرصت آزمون و خطا نداریم و این به نفع دولت و نظام هم است که کار را در این شرایط از ایستگاه دهم شروع کنند.