اقتصاد ۲۴- ماکارونی یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد. برخی از افراد ماکارونی را خوشمزهتر از بقیه میپزند، اما برخی دیگر فکر میکنند هیچ وقت ماکارونیشان خوشمزه نمیشود. اگر شما هم این غذای پرطرفدار را خوشمزه طبخ نمیکنید، این بخش از نمناک را بخوانید تا دریابید چرا ماکارونیهای شما خوشمزه نمیشود. موارد عنوان شده تک موردهایی هستند که هر کدام به تنهایی میتوانند راز خوشمزگی ماکارونیهایی باشند که طبخ میکنید پس تمام موارد یکجا مد نظر نیست و ممکن است چند مورد خاص مربوط به روش پخت ماکارونی توسط شما باشد.
ماکارونی را نمیشویید
اگر شما بعد از جوشاندن ماکارونی آن را فقط آبکش کنید، ممکن است ماکارونیها به هم بچسبند، اما اگر ماکارونی پخت به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته ماکارونی به خوبی از آن خارج شود و ماکارونی شما خوشمزهتر شود. شستن ماکارونی سبب میشود به راحتی سس ماکارونی به خرد آن رود و مزه فوق العادهای گیرد.
در آب جوش آبلیمو نمیریزید
برای اینکه ماکارونی شما رنگ زیباتر و طعم بهتری بگیرد و به هم نچسبد، در قابلمه آب جوش، نمک، زردچوبه و روغن و مقداری آبلیمو بریزید و سپس ماکارونیها را اضافه کنید تا ماکارونیها مزه بهتری بگیرد.
نکات پخت ماکارونی
آب ماکارونی کم است
اگر به نسبت آب به ماکارونی اهمیت ندهید و از آب خیلی کمی استفاده کنید، ماکارونی شما چسبنده و لعاب دار میشود.
ماکارونی با قطر زیاد استفاده میکنید
ماکارونیهای با قطر کم میزان نشاسته آنها کمتر است و خیلی زودتر آماده میشوند و همچنین خوشمزهتر هستند پس از این نوع ماکارونیها استفاده کنید.
ماکارونی را در قابلمه کوچک میپزید
اگر میخواهید ظاهر ماکرونی شما زیباتر باشد و ماکارونیها به هم نچسبند، قابلمه بزرگ انتخاب نمایید تا نشاستههای ماکارونی بعد از جدا شدن از ماکارونی دوباره به خرد ماکارونی نرود و باعث چسبندگی ماکارونی نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بروسکتای ایتالیایی
ماکارونی را زیاد هم میزنید
وقتی ماکارونی را درون قابلمه آب جوش میریزید توجه داشته باشید که نباید ماکارونیها را زیاد هم بزنید، چون باعث میشود ماکارونی شما خمیر شود.
از فلفل دلمهای و سیر استفاده نمیکنید
برای خوشمزهتر شدن مایه ماکارونی حتما درون آن فلفل دلمهای ریزشده بریزید. سیر و فلفل دلمهای در مایه ماکارونی باعث میشود طعم ماکارونی شما از همیشه خوشمزهتر شود.
از زعفران استفاده نمیکنید
برای اینکه ماکارونی عطر و رنگ و طعم بی نظیری بگیرد، یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه آن اضافه کنید.
ماکارونی را دم نمیکنید
دم کردن ماکارونی سلیقهای است، اما اگر میخواهید ماکارونیها بافتی نرم و رنگ قرمزتر و طعم بهتری داشته باشند، وقتی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید نصف فنجان آب ماکارونی میتوانید اضافه کنید.
سویا را خیس نمیکنید
اگر قرار است مایه ماکارونی را با سویا درست کنید، یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی با سویا این است که سویاها را در مقداری آب یا شیر خیس کنید. هر چه سویا بیشتر بماند، هم طعم بهتری میگیرد، زیرا خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا میبخشد و طعم خاص سویا را که برای برخی خوشایند نیست، کاملا از بین میبرد.
از گوشت استفاده نمیکنید
برخی از افراد به هر دلیلی ماکارونی با سویا را دوست ندارند و آن را خوشمزه نمیدانند، اگر جزو این دسته هستید از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ در آن استفاده کنید.
از پیاز داغ کم استفاده میکنید
برای خوشمزه شدن مایه ماکارونی میزان پیاز باید زیادتر باشد.
از ادویهها غافل میشوید
یکی از نکاتی که سبب میشود ماکارونی شما خوشمزه نشود، این است که شما از ادویه استفاده نمیکنید. استفاده از آویشن، زردچوبه و فلفل و مقداری سبزی معطر تازه یا خشک طعم ماکارونی را بی نظیر میکند.
از قارچ استفاده نمیکنید
اگر میخواهید به مایه ماکارونی طعم خاص تری دهید، حتما از قارچ نیز استفاده نمایید. قارچ میتواند جایگزین گوشت باشد.
رب گوجه فرنگی شما خوب نیست
اگر رب گوجه فرنگی شما کهنه باشد و مزه کپک بدهد و یا خیلی ترش و شیرین باشد، ماکارونی شما خوشمزه نمیشود پس حتما از رب خانگی و مرغوب استفاده کنید و پس از آماده کردن مایه ماکارونی رب افزوده و اجازه دهید ربتان سرخ شود.
پنیر را فراموش میکنید
یکی از رازهای خوشمزه شدن ماکارونی استفاده از پنیر است. استفاده از پنیر پارمزان رنده شده روی ماکارونی در هنگام سرو، یک راز خوشمزه شدن ماکارونی است که با آن میتوانید حسابی خودتان و اطرافیانتان را غافلگیر کنید.
ماکارونی شما قوام ندارد
اگر میخواهید ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد و خوشمزه شود، در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته اید، بریزید.
از معجزه ته دیگ غافل میشوید
از نظر همه مردم ماکارونی خوشمزه است که ته دیگ بی نظیری داشته باشد پس برای اینکه ته دیگ سیب زمینی ویژهای داشته باشید، ابتدا سیب زمینیها را مقداری با روغن زیتون سرخ کنید و سپس مقداری کنجد به ته قابلمه بریزید و سیب زمینیها را روی آنها قرار دهید.