تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰

طرز تهیه اگ بندیکت صبحانه کامل با تزیینی زیبا

اگ بندیکت یک صبحانه خوشمزه با تخم مرغ جیبی (تخم مرغ آب پز بدون پوست) است که طرز تهیه آن را می‌توانید درادامه ببینید.

اقتصاد ۲۴- یکی از بهترین و مقوی‌ترین صبحانه‌هایی که می‌شود در منزل تهیه کرد تخم مرغ بندیکت است که در ادامه طرز تهیه این صبحانه پر انرژی را برای ۸ نفر آموزش می‌بینید.

مواد لازم برای بندیکت

نان همبرگری انگلیسی (کوچک):یک عدد
بیکن یا سالمون دودی:۲ ورق
سس هولندایز:۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ جیبی: یک عدد
سس هولندایز: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه اگ بندیکت

ابتدا نان را از وسط نصف کنید و داخل فر یا تستر تست کنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه بروسکتای ایتالیایی


سپس بیکن‌ها را گریل کنید و به صورت خام در حدی که خط گریل روی آن بیفتتد روی یک لایه از نان قرار دهید.
روی بیکن هم تخم مرغ جیبی و بعد روی تخم مرغ سس هلندیز بپوشانید و لایه بعدی نان را روی آن قرار دهید و یا با یک خلال چوبی مواد را به هم متصل کنید و در کنار سبزیجات پخته میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد بندیکت

اگ بندیکت جزو غذای ملل - سایر است که زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه است.
بندیکت را می‌توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید.

طرز تهیه سس هولندایز

سس هولندایز یکی از ۵ سس مادر بین المللیه که با انواع غذا‌های گوشتی یا انواع سبزیجات سرو میشه. این سس از ترکیب زرده تخم مرغ، کره و آب لیموترش تازه و روی حرارت غیر مستقیم و به روش بن ماری درست میشه و برخلاف قیافه اش مراحل تهیه اش خیلی راحته … یکی از موارد مرسوم استفاده اش که ممکنه ما ایرانی‌ها بیشتر شنیده باشیم در اگ بندیکت هستش که یه صبحانه معروف و خوشمزه‌ی آمریکایی هستش که جدیدا به منوی صبحانه خیلی از رستوران‌ها اضافه شده …

مواد لازم برای تهیه سس هولندایز

۴ عدد زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذخوری آب لیموترش تازه
۱ پیمانه کره
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری آب

*کره را داخل یه قابلمه کوچیک روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

*تا کره در حال آب شدنه داخل یه قابلمه آب بریزین و روی حرارت بذارین تا بجوش بیاد بعد جوش اومدن آب حرارت رو ملایم کنین و زرده‌های تخم مرغ، آب و آب لیموترش تازه رو داخل یه کاسه بریزین و کاسه رو داخل قابلمه آب جوش بذارین طوری که کاسه به کف قابلمه نخوره. بعد مواد رو با یه همزن دستی با هم خوب مخلوط کنین.

*در این مرحله کره داغ را قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ‌ها اضافه کنید و به هم زدن با همزن دستی به طور مداوم ادامه دهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند و خودش را بگیرد. حتی بعد از اضافه کردن تمام کره هم تا سس خودش را نگرفته به همزدن ادامه دهید.

* بعد نمک را اضافه کرده و با سس خوب مخلوط کنید و سس را از روی حرارت بردارد.

*حالا سس آماده است فقط باید دقت کنید که این سس به صورت گرم و بلافاصله باید سرو شود … نوش جان

ارسال نظر