تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰

مردم برای خودرو خود سوئیچ مخفی بسازند

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه تخلفات اداری ماموران که ناشی از غفلت و خستگی ماموران است را می‌پذیریم، گفت: گاهی ممکن است رفتار ماموران ما در کلانتری‌ها با شهروندان، خاطر آنها را مکدر کند؛ ما اینگونه تخلفات اداری را می‌پذیریم و در تلاش هستیم که آن را به صفر برسانیم.

به گزارش جامعه ۲۴ - سرهنگ جلیل موقوفه‌ای اظهار داشت: گاهی ممکن است ماموران ما در کلانتری‌ها از روی خستگی یا لحظه‌ای غفلت، مرتکب تخلف اداری شوند یا رفتارشان با شهروندان مانند رفتار استانداردسازی شده نباشد که خاطر شهروندان را مکدر کند؛ ما اینگونه تخلفات اداری را می‌پذیریم و در تلاش هستیم که میزان اینگونه تخلفات که ناشی از غفلت ماموران است را به صفر برسانیم.

وی در مورد مراکز مشاوره کلانتری‌ها گفت: در حال حاضر دوایر مشاوره و مددکاری در کلانتری‌های ما فعال هستند و شهروندان می‌توانند برای استفاده از آن به کلانتری بیایند و از خدمات بهره ببرند. اینگونه نیست که فقط وقتی مشکل خاصی دارند به کلانتری مراجعه کنند؛ در کلانتری‌ها به روی مردم باز است و می‌توانند هر زمان از خدمات مشاوره و مددکاری ما استفاده کنند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در بخش دیگری از گفتگو هشدار نسبت به ایمن نبودن ساختمان‌های مسکونی در برابر سرقت گفت: گاهی لازم است همان قدر که نمای ساختمان برایمان مهم است، ایمنی آن را هم مورد توجه قرار دهیم. متاسفانه در ساختمان‌های مسکونی، ایمنی به صورت کامل رعایت نمی‌شود و همین موضوع فرصت را به سارقان می‌دهد تا جرایم خود را مرتکب شوند.

به گفته موقوفه‌ای، طبقات همکف، اول و دوم ساختمان‌ها باید بیشتر به فکر ایمنی باشند و حتما راه‌های نفوذ به ساختمان در تراس و پنجره‌ها را با نرده‌های مقاوم مسدود کنند. همچنین از درب و فقل ایمن برای ساختمان استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه خانه محل نگهداری پول و طلا نیست، تاکید کرد: بهتر است افراد به هیچ وجه مقادیر زیاد طلا، جواهر، ارز و پول نقد را در خانه خود نگهداری نکنند. در صورت اجبار به نگهداری مقداری طلا یا پول در خانه حتما از ایمنی درب ورودی اطمینان داشته و از گاوصندوق‌های ایمن در مکان‌هایی که در دید نیست استفاده کنید.


بیشتر بخوانید: چرا سرقت مسلحانه از طلافروشی‌ها افزایش یافته است؟


رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به اینکه گاهی سارقان با شناسایی خانه‌هایی که زنان سالمند، زنان تنها یا زنان با کودکان زندگی می‌کنند، در پوشش‌های مختلف برای سرقت وارد خانه می‌شوند، تاکید کرد: بهتر است اینگونه افراد از باز کردن در برای هر فرد غریبه خودداری کنند و اگر کسی خود را مامور پلیس، آب، برق یا حتی پستچی معرفی کرد اول از هویت او مطمئن شوند و بعد در را برای آن‌ها باز کنند.

موقوفه‌ای در مورد راهکار جلوگیری از سرقت خودرو هم گفت: بهترین راه برای اینکه خودرو‌ها از گزند سارقان در امان بمانند استفاده از تجهیزات ایمنی است. همچنین بهتر است رانندگان خودروی خود را به راحتی با مراجعه به تعمیرکاران برق خودرو، به سوئیچ مخفی مجهز کنند. با اینکار تا حد زیادی سارقان از سرقت کردن خودرو ناتوان می‌شوند.

ارسال نظر