اقتصاد ۲۴- این اتفاق از آنجایی رخ میدهد که سرکه سیب تخلیه معده را به تأخیر میاندازد و از این رو به بدن اجازه میدهد متابولیسم و سوخت و ساز گلوکز را از جریان خون بهتر انجام دهد. این نوشیدنی اعجازآور به ویژه در مبتلایان به دیابت نوع دو میتواند مؤثر باشد، اما همه افراد میتوانند از مزیتهای آن به ویژه بعد از صرف غذا بهرهمند شوند.
اما محققان تأکید میکنند که مبتلایان به دیابت نوع دو هرگز نباید سرکه سیب را جایگزین داروهای تجویزی توسط پزشک کنند و آنها را باید طبق دستور مصرف کنند. علاوه بر این، همواره سرکه سیب را در مقداری آب حل کرده و بنوشید.
بیشتر بخوانید: نارنگی؛ یک میوه پاییزی با سه خاصیت مفید
کاهش وزن
از دیگر مزایایی که برای سرکه سیب اشاره شده، کمک به کاهش وزن است به طوری که کمک میکند با صرف حجم غذای کم تر، زودتر احساس سیری کنید. مصرف موادغذایی و کاهش ۲۵۰ کالری در روز مؤثرتر از کاهش کالری به تنهایی است. سرکه سیب میزان گرسنگی را کاهش میدهد.
به دلیل قدرت پروبیوتیکی و سطح بالای آنتی اکسیدانی که در سرکه سیب وجود دارد، ماده بسیار مفیدی برای کاهش وزن به شمار میرود، اما به خاطر داشته باشید که هیچ راهکار اساسی برای کاهش وزن وجود ندارد و بسیاری از عوامل در کنار هم به این فرآیند کمک میکنند.
کاهش فشار خون
مصرف سرکه سیب آنزیمهایی را که در بالا رفتن فشار خون نقش دارند، تغییر میدهد. درست است که هیچ مدرک بالینی مبنی بر این مدعا وجود ندارد، اما برخی تحقیقات صورت گرفته در موشها نشان میدهد که اسید استیک توانسته با کاهش آنزیم «رنین»، فشار خون را در این موشها کاهش دهد.
اما با وجود تمام فوایدی که برای سرکه سیب عنوان شده، زیاده روی در مصرف آن علاوه بر آسیب رساندن به مینای دندان میتواند بازگشت اسید معده را نیز تشدید کند.