تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰

صندوق پژوهش و فناوری منطقه آزاد ارس به ۵۰ شرکت دانش بنیان تسهیلات داد

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ارس با بیان اینکه این صندوق تسهیلات مالی با سود کم بهره به شرکت‌ها و طرح‌های دانش بنیان اعطا می‌کند، گفت: در طول ۲ سال فعالیت و شکل گیری این صندوق، به بیش از ۵۰ شرکت فناوری و دانش بنیان ۲۰ میلیارد تومان، خدمات و تسهیلات با نرخ پایین اعطاء شده است.

اقتصاد ۲۴-  به گزارش فرینا به نقل از ایرنا، پریسا بهلولی در حاشیه نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی ارس، به عنوان نخستین صندوق پژوهش و فناوری استان و مناطق آزاد کشور، با هدف ارائه خدمات مالی و تسهیلاتی به شرکت‌های فناور و دانش بنیان و خلاق، تأسیس شده است.

بهلولی با بیان اینکه هدایت منابع مالی نهاد‌های مرتبط با فناوری به سمت توسعه و فناوری محصولات دانش بنیان، جزء اصلی‌ترین رسالت‌های این صندوق است، گفت: صدور ضمانت نامه برای پوشش ریسک‌های تجاری و سیاسی در تعاملات داخلی و بین المللی، ارائه تسهیلات جهت حمایت از انتقال فناوری و توسعه فعالیت‌های علمی، تأمین و مشارکت در سرمایه گذاری طرح‌های دانش بنیان، ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان، مشاوره و راهبری طرح ها، توانمند سازی شرکت ها، امکان سنجی و ارزش گذاری طرح‌ها و نظارت و کنترل پروژه‌های پژوهشی و صنعتی، از دیگر رسالت‌ها و وظایف این صندوق است.

وی با اعلام اینکه این صندوق عاملیت مالی و کارگزاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، و پارک علم و فناوری استان را اخذ و اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده است، افزود: اگر بودجه فوق در پروژه‌ها سرمایه گذاری شود، تا سقف ۲۴ میلیارد تومان هم صندوق نوآوری و شکوفایی در طرح‌ها و پروژه‌های ما مشارکت خواهد کرد.


بیشتر بخوانید: اولین رزمایش پدافند شیمیایی در منطقه آزاد ارس برگزار شد


مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ارس در ادامه با اشاره به اهداف حضور این صندوق در نهمین نمایشگاه ربع رشیدی گفت: سعی می‌کنیم با حضور در این نمایشگاه، خدمات و حمایت‌های صندوق را به شرکت‌ها و صاحبان طرح‌هایی که برای شروع فعالیت و یا گسترش کسب و کار خود به تسهیلات مالی نیاز دارند، معرفی کنیم.

بهلولی گفت: علاوه بر این، صندوق با حمایت مالی در قالب اهدای جوایز نفرات برتر این نمایشگاه، سعی دارد تا یک قدم کوچک برای تشویق و ارج نهادن به شرکت‌های دانش بنیان و نوآور بردارد.

نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۱) در ۲۱ زون تخصصی و چهار بخش شامل «ایده‌های فناورانه»، «توسعه و تجاری سازی فناوری»، «فروش محصولات فناورانه و دانش بنیان» و «نیازمندی‌های فناورانه» تا ۲۱ آبان در محل نمایشگاه‌های بین المللی تبریز برپاست.

ارسال نظر