تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰

آخرین آمار جهانی کرونا شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۰

شمار مبتلایان به بیماری کرونا در جهان تاکنون به ۲۵۳ میلیون و ۲۴۲ هزار و ۹۸۸ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۱۰۴ هزار و ۶۱۴ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۲۲۹ میلیون و ۱۹ هزار و ۱۳۹ نفر از مبتلایان کووید نیز بهبود یافته‌اند.

اقتصاد ۲۴- روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۲ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا با بیش از ۴۷.۸ میلیون مبتلا و بیش از ۷۸۲ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۴.۴ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۱.۹ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۶۱۰ هزار و هند با بیش از ۴۶۳ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید -۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.


بیشتر بخوانید: آخرین آمار جهانی کرونا سه شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰


بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ ایالات متحده ۴۷,۸۳۴,۸۱۰ ۷۸۲,۹۳۳
۲ هند ۳۴,۴۲۶,۰۳۶ ۴۶۳,۲۴۵
۳ برزیل ۲۱,۹۴۰,۹۵۰ ۶۱۰,۹۳۵
۴ انگلیس ۹,۴۸۷,۳۰۲ ۱۴۲,۶۷۸
۵ روسیه ۸,۹۹۲,۵۹۵ ۲۵۲,۹۲۶
۶ ترکیه ۸,۳۶۳,۹۵۹ ۷۳,۱۲۷
۷ فرانسه ۷,۲۶۰,۵۰۳ ۱۱۸,۱۲۱
۸ ایران ۶,۰۲۷,۲۶۹ ۱۲۷,۹۱۸
۹ آرژانتین ۵,۳۰۴,۰۵۹ ۱۱۶,۲۲۲
۱۰ اسپانیا ۵,۰۴۷,۱۵۶ ۸۷,۶۷۳

بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۲۵۲ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است. با این حال انگلیس با ثبت رسمی ۹ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۳۰۲ بیمار کرونایی، رکورد مجموع مبتلایان به این بیماری را در قاره سبز دارد.

همچنین ایران با مجموع شش میلیون و ۲۷ هزار و ۲۶۹ ابتلا و ۱۲۷ هزار و ۹۱۸ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در رتبه هشتم در بین ۱۰ کشور دارای بیشترین آمار مبتلایان کرونا قرار گرفته است.

بر اساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۷ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده‌ است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای انگلیس، روسیه، ترکیه، فرانسه، ایران، آرژانتین، اسپانیا، کلمبیا، آلمان، ایتالیا، اندونزی، مکزیک، اوکراین و لهستان نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر