تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

آرمان هیچگاه در دادگاه به قتل اعتراف نکرد

یکی از وکلای آرمان عبدالعالی گفت: هیچ کدام از وکلای پرونده آرمان حق الوکاله مصوب را هم نگرفتند و بسیار کم دریافت کردند.

جامعه ۲۴- چهارشنبه هفته گذشته یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های جنایی دهه ۹۰ با اجرای قصاص عامل جنایت برای همیشه بسته شد. سحرگاه روز چهارشنبه گذشته آرمان عبدالعالی پای چوبه اعدام رفت و خانواده غزاله بدون بخشش پسر ۲۵ ساله او را قصاص کردند. پرونده غزاله و آرمان که از اسفند ماه سال ۹۲ آغاز شد همیشه نقاط تاریک و مبهمی داشت که در افکار عمومی و مردم کوچه بازار مطرح می‌شد.

برخی‌ها از هزینه میلیاردی سلبریتی‌ها و وکلای آرمان می‌گفتند و برخی مدعی بودند پدر و مادر آرمان در سربه‌نیست کردن جسد غزاله نقش داشته‌اند.

برای بررسی مسائل پیرامون پرونده آرمان و غزاله، پنج روز پس از قصاص قاتل و فروکش کردن جو هیجانی ایجاد شده در رسانه‌ها و جامعه، با یکی از وکلای آرمان گفتگو کردیم که در ادامه می‌خوانید.  

ولی الله حسینی گفت: مهمترین عامل قصاص، نقص پرونده در زمان تحقیقات اولیه بود و او فقط بعد از انفرادی اداره آگاهی که حدود ۷۰ روز طول کشید، یکبار به قتل غزاله اعتراف کرد.

وی ادامه داد: آرمان هیچگاه در دادگاه به قتل اعتراف نکرد و همان اعترافات در آگاهی مبنای صدور رای در تمام دادگاه‌ها شد. یکی از ایراداتی که ما به پرونده داشتیم این بود که برای آرمان پرونده شخصیت در زمان تحقیقات اولیه تشکیل نشد.

وکیل آرمان عبدالعالی با بیان اینکه در زمان اعاده دادرسی خیلی زود حکم از سوی دیوان عالی کشور تائید شد، گفت: حکم آرمان در دیوان عالی سه روزه صادر شد که به نظر من جا داشت بیشتر روی پرونده تمرکز شود.

حسینی با اشاره به اینکه آرمان اگر ۲۰ سال هم در زندان می‌ماند باید نگهداری می‌شد تا ابهامات پرونده رفع شود، تاکید کرد: می‌توانستیم آرمان را به قدری نگه داریم که بالاخره ابهامات رفع شود. آنچه من در پرونده دیدم این بود که بازسازی صحنه جنایت با اظهارات او در دادگاه تطابق نداشت.

دست داشتن افراد دیگری در سر به نیست کردن جسد غزاله؟

وی در مورد طرح موضوعاتی درباره دست داشتن افراد دیگری در سر به نیست کردن جسد غزاله گفت: کل پروسه حادثه از آمدن غزاله تا خارج کردن جسد از خانه از سوی آرمان، دو ساعت بیشتر طول نکشیده است و این در زمانی رخ داد که مادر آرمان به باشگاه رفته بود. در آن زمان این شایعات که پدر و مادر آرمان به او در انتقال جسد کمک کرده‌اند مطرح شد که پلیس آگاهی همان زمان تحقیقات را انجام داد و این موضوع رد شد.

وکیل آرمان عبدالعالی در مورد تلاش سلبریتی‌ها برای گرفتن رضایت از خانواده شکور گفت: این پرونده شرایط خاص داشت و به نظر من حضور سلبریتی‌ها خیلی مواقع به جای فشار آوردن به خانواده مقتول، به دستگاه اجرا کننده حکم فشار می‌آورد تا تلاش بیشتری را برای کسب رضایت انجام دهند.


بیشتر بخوانید: آرمان عبدالعالی نادم پیش از اعدام در کنار پدر و مادرش + عکس


حسینی افزود: از همه افراد چهره و غیر چهره‌ها که برای گرفتن رضایت در این پرونده ورود کردند تشکر می‌کنیم. مردم باید بدانند سلبریتی‌ها در این پرونده پولی دریافت نکردند تا بیایند برای رضایت گرفتن تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه رفتار آرمان نشان می‌داد که او قاتل یا جانی بالفطره نیست، گفت: آرمان برای جبران اشتباهاتش در گذشته در طول هشت سال اقداماتی را انجام داد. او حافظ سه جزء قرآن بود و در زندان تا مقطع کارشناسی ارشد درس خواند. او اصلاح شده بود و جا داشت به جامعه برگردد.

وکیل آرمان عبدالعالی درباره اینکه گفته می‌شود به وکلای آرمان حق‌الوکاله میلیاردی پرداخت شده است، گفت: حق الوکاله من در این پرونده از یک پرونده کتک کاری معمولی هم کمتر بود. حق الوکاله قتل طبق آئین‌نامه ۲۰۰ میلیون تومان است و من فکر می‌کنم بیشترین دریافتی وکلا در این پرونده ۶۰ میلیون تومان باشد. این رقم‌های نجومی شایعه است. من فقط هزینه ایاب و ذهاب خودم را گرفتم و خبری از پول‌های کلان نبود.

حسینی با انتقاد از قضاوت‌های بیجا در پرونده آرمان گفت: برخی افرادی که اطلاعی از روند پرونده نداشتند، در فضای مجازی و رسانه‌ای اظهارنظر می‌کردند. قضاوت‌های بیجا و احساسی جو انتقام‌طلبی را در بین مردم و خانواده شکور ایجاد کرد. خانواده دختر جوان هم فرزند از دست داده بودند و ما این موضوع را کامل درک می‌کردیم، اما قضاوت‌ها باعث شد آن‌ها به سمت تقاص گرفتن حرکت کنند، البته هنوز هم معتقدیم اگر جلسات صلح و سازش با حضور اهالی رسانه، سلبریتی‌ها و چند مسئول انجام می‌شد شاید خانواده راضی به بخشش می‌شدند.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
مثل سگ داره دروغ می گه
ارسال نظر