تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

اعتراض کاربران به اظهارنظر جنجالی شهاب مرادی +عکس

ویدئویی از برنامه زنده شبکه ۳ در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که در آن حجت الاسلام شهاب مرادی در حالت شوخی و جدی می‌گوید، بین مرگ و همکاری با مشهدی‌ها، مرگ خیلی شیرین‌تر است!

اقتصاد ۲۴- ویدئویی از برنامه زنده شبکه ۳ در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که در آن حجت الاسلام شهاب مرادی در حالت شوخی و جدی می‌گوید، بین مرگ و همکاری با مشهدی‌ها، مرگ خیلی شیرین‌تر است!

این سخنان شهاب مرادی در حالی گفته شد که مجری برنامه در حال خندیدن است. ناگفته نماند بعد از واکنش کاربران در شبکه‌های اجتماعی شهاب مرادی در صفحه اینستاگرامش نوشت: «هرچند کلی از مشهدی‌های عزیز تعریف کردم، اما ظاهرا سوء برداشت شده، با کمال احترام و تواضع عذر خواهی می‌کنم.»

با این حال کاربران در شبکه‌های اجتماعی به این رفتار مرادی به شدت انتقاد کردند.

کاربری نوشت: «حاج آقا میخ رو زدی به دیوار حالا بکشیش هم ردش می‌مونه تازه توی رسانه ملی به مشهدی‌ها توهین کردی، حالا توی اینستاگرام عذرخواهی می‌کنی!»

کاربر دیگری نوشت: «از آقای مرادی که سال‌ها درس داده و منبر رفته انتظار می‌رفت به مسائلی که برای مردم مهمه توجه داشته باشه و این جوری باعث خدشه دار شدن روحیه اجتماعی نشه.»

کاربری هم نوشت: «باید از آقای مرادی پرسید، این همه گفتید برای قلم انسان‌ها توی قبر، پاسخ باید داد، برای توهین و تمسخر پاسخ لازم نیست که این جوری درباره مشهدی‌ها حرف می‌زنی؟!»

یک عضو شورای شهر مشهد هم نوشت: «اگر از توهین شهاب مرادی به مشهدی‌ها بگذریم، آقای رئیس محترم صدا و سیما، لطفا با مجری بی ادب تان که در برابر توهین‌های جناب مرادی به مشهدی ها، از ته دل می‌خندد و هیچ اعتراضی ندارد، برخورد کنید!»

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
محمدی
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
با سلام مردم مشهد بسیار مردم شریف و محترم و خوبی هستند.
رضا
۲۲:۲۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
این اقا چندسال هست همه رو موعظه میکنه اما دراین شرایط سخت مردم ،اما در عمل نقشه انگلیس را اجرا می کند وجالب هست بعد ازامریکا وانگلیس هم بد می گوید
کار انگلیس تفرقه بینداز وحکومت کن
ورسانه ملی اینکار رابه زیبایی انجام می دهد
منظورتو هرچی بود به اصطلاح حاج اقا ،باید سواد این وداشتی که هرحرفی جایی ومکانی دارد
ارسال نظر