تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰

غذای گران چینی‌ها

گزارش زیر به قلم اندرو هاردینگ خبرنگار بی بی سی در مورد یک رستوران عجیب در چین تهیه شده است.

اقتصاد ۲۴- قبلا از خوانندگان بخاطر استفاده از کلمات جنسی عذرخواهی می‌کنیم:

ظرف جلوی من خاکستری رنگ و براق است.

پیشخدمت رستوران که خودش را نانسی معرفی می‌کند می‌گوید: “سگ روسی است. ”

جواب می‌دهم: “احتمالا سگ بزرگی بوده. ”

می‌گوید:بلی “سگی با آلت بزرگ! ”

ما در یک رستوران گران قیمت در خیابانی کم نوردر پایتخت چین هستیم و من کاملا اشتهایم را از دست داده ام.

نانسی یک سینی بزرگ غذا جلوی من گذاشته که وسط آن با هویجی؛ تزئین شده. کنار آلت سگ روسی بیضه‌های آن را گذاشته اند و کمی آن طرف‌تر یک شیئی سوسیس مانند خیلی بزرگ قرار دارد. نانسی می‌گوید: “آلت خر است. برای پوست خاصیت دارد. ”

بعد با دقت غذا‌های دیگر را معرفی می‌کند: “آلت مار … خیلی خاصیت دارد. هر مار دو تا آلت دارد.

اون یکی آلت گوسفنده … و اسب … گاو … فک که برای گردش خون خوب است… و گوزن شمالی از منچوری. ”

رستوران گو- لی- ژوآنگ به اینکه تنها رستوران تخصصی خوراک آلت در چین است افتخار می‌کند.

نانسی هم خودش را متخصص تغذیه می‌داند نه پیشخدمت: “ما اینجا پیشخدمت نداریم. در ضمن فروش الکل هم زیاد نداریم. این فقط آدم‌های بی کلاس هستند که مست می‌کنند و بلند بلند می‌خندند. ” در عین حال نانسی برایم یک نوع ودکا آورد که با خون آهو مخلوط شده بود که البته من به آن لب نزدم.

منوی رستوران را سال‌ها قبل صاحب آن آقای گو تهیه کرده که اکنون ۸۱ ساله و بازنشسته است. آقای گو زمان جنگ‌های داخلی چین (۱۹۴۹) چین را ترک کرد و مدتی در تایوان و آتلانتا (در آمریکا) به سر برد. در آن زمان به مطالعه طب سنتی چینی در زمینه خواص آلت تناسلی حیوانات پرداخت و به این نتیجه رسید که آلت تناسلی علاوه بر اینکه کم کالری است و قوه مردانگی را تقویت می‌کند، برای درمان یک رشته از بیماری‌ها هم به کار می‌آید.

ناگهان با صدای قهقهه‌ای به خود می‌آیم. نانسی می‌گوید: “دو تا کارمند دولت هستند که طبقه بالا دارند آش آلت می‌خورند. ”

اکثر مشتریان رستوران، تجار ثروتمند هستند و گاهی هم کارمندان دولت که به قول نانسی به دعوت تجاری که کارشان زیر دست این کارمند‌ها افتاده به رستوران آورده می‌شوند. برای راحت بودن اینگونه میهمانان، رستوران اتاقک‌های خصوصی دارد.

در گرانترین اتاقک، غذا در ظروف طلا صرف می‌شود. نانسی اضافه می‌کند: “بعضی‌ها دوست دارند غذا را مثل سوشی خام بخورند، ولی هر جور هم که بخواهید برایتان می‌پزیم.

مشتری‌های ما اکثرا مرد هستند. غذا‌های ما برای زن‌ها زیاد خوب نیست. مخصوصا بیضه اصلا برای زن‌ها خوب نیست.

چند وقت پیش چند تاجر املاک میلیونر قرار بود به رستوران بیایند. غذایی که سفارش داده بودند (آلت ببر) نایاب است و از چند هفته قبل سفارش دادیم و خرجش هم تقریبا ۵۷۰۰ دلارشد. ”
بخاطر محبوبیت ببر در طب سنتی چین، نسل چند گونه از این حیوان در چین به خطر افتاده است. این مساله را که به نانسی گفتم پاسخ داد: “اوه، ما آلت ببر‌های پیر و در حال مردن را می‌خریم. تازه فقط سالی یکی دو سفارش ببر بیشتر نداریم. مزه آن هم با بقیه فرق زیادی ندارد. خاصیتش هم آنقدر که می‌گویند زیاد نیست. مردم فقط برای این سفارش می‌دهند که ثروتشان را به رخ همدیگر بکشند. راستی، آن‌هایی که آلت ببر سفارش داده بودند، جنین سقط شده گوزن هم سفارش دادند. آن را موجود داریم. برایتان بیاورم؟ ”

من قبلا هم چیز‌های عجیب مثل چشم گوسفند و سوسک سرخ شده خورده بودم، ولی این بار دیگر داشت حالم به هم می‌خورد. با این حال دیدم برای رعایت ادب هم که شده باید چیزی بخورم.

یک ظرف آلت تکه تکه شده گاو که با ترشی مخلوط شده بود روی میز بود. یک تکه برداشتم و خوردم. کاملا بی مزه و لاستیک مانند بود.

نانسی لبخندی مادرانه زد و گفت: “این یکی خیلی پر خاصیت است. باید هر روز بخورید. ”

ارسال نظر