اقتصاد۲۴- وی افزود: تا به حال خدمات پیمانکاران عمدتا به صورت معیوب انجام میشود و تا آخر سال اتفاقات خوبی رقم میخورد و روند این خدمات اصلاح میشود.
غضنفری کم کردن بخشی از خدمات برای خانوادهها را از وظایف این سازمان دانست.
وی ادامه داد: مباشرین در حال تقویت و آموزش هستند تا خانوادههای متوفی کنارشان قرار بگیرد تا بار روانیاش را کم کند و این وظیفه مباشرین است که در بازه زمانی ۳ ماهه آموزش داده میشود.
مدیرعامل بهشت زهرا تاکید کرد: به دنبال توسعه بهشت زهرا نیستیم و به دنبال توسعه آرامستانهای شرق و غرب هستیم و مکان یابی شده و این بسته در حال پیگیری و تا ۳ سال آینده به بهره برداری میرسد.
وی از وجود ۲۵ هزار قبر آماده در این سازمان و ۱۵ هزار قبر برای مواقع بحرانی خبر داد و گفت: ظرفیت بهشت زهرا، برای ۳ تا ۵ سال آینده جوابگو است، اما نیت ما عدم تمرکز است.
بیشتر بخوانید: گورستانخواری، پدیده تازه در شهرستان دماوند
مدیرعامل بهشت زهرای تهران، از پیگیری تفاهمنامهای با سازمان اوقاف برای استفاده از ظرفیت بقاع برای تدفین اموات تهرانی خبر داد و گفت: به منظور کاهش هزینههای دفن در اوقاف با تهاتر پیگیری میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر هر شهروند تهرانی که فوت کند، قبر رایگان دارد و طبقات دیگر نهایتا ۵ میلیون تومان به فروش میرسدو در قطعات پر تراکم قبور زیاد ۷ میلیون برای هر طبقه در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل بهشت زهرای تهران از اقساطی کردن فروش قبر برای قشرهای کم برخوردار خبر داد.
غضنفری درباره وضعیت امنیتی بهشت زهرا نیز گفت: نیازمند اصلاح و احصا دارد، و با ایجاد کلانتری و استفاده از نیرویهای حفاظتی شهرداری ضریب امنیت را بالا میبریم.
وی افزود: دو اکیب ۴ نفره انتظامات سنگ علاوه بر جلوی سنگهای با تصاویر مکشوفه و غیر متعارف گرفته میشود و همچنین مسئول شب و شهردار شب بهشت زهرا احیا شده است.
مدیرعامل بهشت زهرا گفت: تجهیزات بهشت زهرا و تمام سرویسهای بهداشتی در حال بروز رسانی است.