تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۶ دی ۱۴۰۰

هشدار وزارت بهداشت درخصوص میزان مصرف قند و شکر در کشور

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که افزایش مصرف قند و شکر در کشور بیش از مقدار توصیه‌شده در سبد غذایی است که این امر باعث بروز بیماری‌های خطرناکی منجمله سرطان پانکراس می‌شود.

اقتصاد ۲۴- مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اکنون مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوار‌ها در کشور نشان می‌دهد که سرانه مصرف قند و شکر، خیلی بیشتر از مقدار توصیه شده در سبد غذایی است و مصرف آن‌ها یکی از عوامل اصلی اضافه وزن، چاقی، دیابت و برخی از سرطان‌ها مانند سرطان پانکراس است.

زهرا عبداللهی اظهار داشت: یکی از اولویت‌های مهم وزارت بهداشت، کاهش مصرف قند و شکر در جامعه است و در کنار اقدامات آموزشی و فرهنگسازی در قالب بسیج‌های آموزشی و پویش‌های ملی، جلب مشارکت صنایع غذایی برای کاهش قند و شکر در محصولات و اصلاح استاندارد‌ها مهم است.


بیشتر بخوانید: حمایت وزارت بهداشت از گرانی شکر به خاطر سلامت مردم!


وی افزود: یکی از اقدامات و پیشنهادات ما برای کاهش مصرف قند و شکر در کشور، اتخاذ سیاست‌های دولتی مانند افزایش قیمت و یا حذف یارانه شکر است، این کار در جهت حفظ سلامت مردم است، چون مردم، خیلی بیشتر از حد نیاز و توصیه ها، قند و شکر مصرف می‌کنند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یادآور شد: به دلیل مصرف بالای قند و شکر و مواد قندی و شیرین، ذائقه مردم به سمت مصرف مواد غذایی شیرین و قندی سوق یافته و به همین خاطر باید بر روی کاهش تقاضا و مصرف به روش‌های مختلف، کار شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر