تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۳ دی ۱۴۰۰

روش جدید استخراج رمزارز از خودروی تسلا چقدر سودده است؟

از آنجایی که تجهیزات استخراج رمزارز دائما در حال کار هستند، برق زیادی مصرف می‌کنند، اما، چون هزینه شارژ خودرو‌های الکتریکی در جایگاه‌های شهری کمتر از قیمت برق خانگی است و در برخی از کشور‌های غربی حتی رایگان است، استفاده از الکتریسته ذخیره شده در خودرو‌ها برای استخراج کنندگان رمزارز بسیار جذاب به نظر می‌رسد.

اقتصاد ۲۴-تعدادی از مالکان خودرو‌های تسلا شروع به استفاده از آن‌ها برای استخراج رمزارز کرده‌اند. اکثر آن‌ها از وسایل نقلیه خود به عنوان منابع تامین برق مورد نیاز برای این کار استفاده می‌کنند.
چنان که سراج رَوال یکی از استخراج کنندگان رمزارز در گفتگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی (CNBC) مدعی شده که با استفاده از استصال رایانه مک بوک اپل مدل مینی ام‌۱ به خودروی تسلا مدل ۳ که ساخت سال ۲۰۱۸ است، موفق شده ماهانه حدود ۸۰۰ دلار از محل استخراج رمزارز درآمد کسب کند. پیشتر و در سال ۲۰۱۸ نیز فرد دیگری بخ نام کریس آلسی مدعی شده بود که با روشی مشابه موفق شده در یک بازه زمانی ۶۰ ساعته، معادل ۱۰ دلار بیت‌کوین استخراج کند که سود خالص بوده است.

از آنجایی که تجهیزات استخراج رمزارز دائما در حال کار هستند، برق زیادی مصرف می‌کنند، اما چون هزینه شارژ خودرو‌های الکتریکی در جایگاه‌های شهری کمتر از قیمت برق خانگی است و در برخی از کشور‌های غربی حتی رایگان است، استفاده از الکتریسته ذخیره شده در خودرو‌ها برای استخراج کنندگان رمزارز بسیار جذاب به نظر می‌رسد.
اما منتقدانی که ادعا‌های مطرح شده از سوی افرادی همچون آقای روال را زیر سوال می‌برند، در مورد سودآور بودن این روش استخراج رمزارز تردید دارند.


بیشتر بخوانید: مردی که با خودروی خود ارز دیجیتال استخراج می‌کند!


آن‌ها معتقدند که هزینه استهلاک تحمیل شده به خودرویی که ۴۰ تا ۱۰۰ هزار دلار آمریکا قیمت دارد، سود واقعی این روش استخراج رمزارز را کاهش می‌دهد. گذشته از این آن‌ها یادآوری می‌کنند که با وجود قیمت بالای بیت‌کوین به عنوان پرطرفدارترین رمزارز جهان، دشواری و زمان مورد نیاز برای استخراج آن نیز افزایش یافته و در چنین شرایطی بسیاری از استخراج‌کنندگان رمزارز با تجهیزاتی در سطح یک لپ‌تاپ قادرند که رمزارز‌های ارزانی را که شاید ۱ یا ۲ دلار هم قیمت نداشته باشند، استخراج کنند؛ بنابراین برخی فعالان بازار رمزارز‌ها ضمن زیر سوال بردن امکان کسب درآمد ماهانه ۸۰۰ دلاری از استخراج رمزارز آن هم با استفاده از یک مک بوک، یادآور می‌شوند که از نظر حسابداری نیز هزینه سرمایه‌گذاری اولیه چند ۱۰ هزار دلاری مورد نیاز برای خرید یک دستگاه خودروی الکتریکی نیز باید از درآمد این کار کسر شود. همچنین لزوما هزینه برق شارژ خودرو‌های الکتریکی در همه جای جهان مجانی نیست و این رقم را نیز باید در محاسبه سود خالص لحاظ کرد.

البته برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز خطاب به آقای روال گفته‌اند که اگر پول خودروی خود را از ابتدا در بازار رمزارز‌ها سرمایه‌گذاری کرده بود، سود بیشتری کسب می‌کرد. همچنین برخی دیگر نیز به او پیشنهاد کرده‌اند که اگر یک شغل ساده مثل کار در رستوران‌های زنجیره‌ای مک‌دونالد برای خود پیدا کند، درآمد بیشتری از ماهانه ۸۰۰ دلار کسب می‌کند و سرمایه خود و برق را نیز تلف نمی‌کند.

یورونیوز

ارسال نظر